NEMCI U.D.O. NA KONCERTOCH V BRATISLAVE A BANSKEJ BYSTRICI

„Steelhammer World Tour 2013/14“

U.D.O. (Ger)
RAMCHAT (Sk)
plus support

Sobota 8.2.2014, Bratislava – Majestic

Nedeľa 9.2.2014, Banská Bystrica – Ministry of Fun

Oba koncerty začínajú o 19:00, vstupné: 22 €

Meno Udo Dirkschneider netreba zvlásť predstavovať. Najväčšia sláva kapely ACCEPT je spätá práve s týmto legendárnym spevákom, ktorý neúnavne pokračuje vo svojej kariére v kapele U.D.O., s ktorou už vydal dokopy neuveriteľných 15 štúdiových albumov. Zaujímavé, že pre veľké volanie fanúšikov pomedzi svoju sólovú kariéru stihol aj veľký comeback ACCEPT v roku 1993, ale v roku 1997 opäť nahráva s kapelou U.D.O. až dodnes.

Samozrejme, na koncerte sa predkladajú najväčšie hity ACCEPT práve s najlepšími kúskami zo sólovej kariéry. U.D.O. hrali na Slovensku svoje koncerty v roku 2002 a odvtedy pridali jediný festivalový koncert v Snine v roku 2009. Takže, určite je sa na čo tešiť, pretože hity ACCEPT sú nestarnúce a skladby U.D.O. hitové, svieže a možno trošku modernejšie. Ale len trošku….

Prvá časť turné k albumu „Steelhammer“ (2014) sa niesla aj v rámci množstva vypredaných koncertov v Nemecku, kde je táto osoba a kapela stále mimoriadne populárna a turné pokračuje aj v roku 2014. Dve zastávky u nás potvrdia fanúšikom formu tohto neúnavného rockera.

Obdivuhodné na tomto postavou škriatkovi s „papagájovitým“ nezameniteľným hlasom je, že ani po 2 infarktoch nikdy nemienil skončiť s hudbou. Srdce rockera – naživo vždy proste heavy.

Tlačová správa