METALLICA ZAČNE PRACOVAŤ NA NOVINKE, AMON AMARTH S KLIPOM

METALLICA sa chystá pracovať na novom albume AMON AMARTH majú nový videoklip. Legendárna punková formácia THE EXPLOITED zmenila vydavateľstvo. VALLENFYRE budú mať druhý album.
METALLICA po dokončení svojho 3D filmu a koncertu na Antarktíde sa začína pomaly zameriavať na nový album. Kirk Hammett prezradil v jednom z rozhovorov, že kapela začne o pár týždňov pracovať na novom štúdiovom albume! „Už sme prišli skoro s každým druhom ospravedlnenia, že nemôžeme pracovať na albume, ale už nám došli výhovorky, takže musíme na ňom začať pracovať teraz,“ povedal Hammett.

Vikingovia AMON AMARTH majú nový videoklip ku skladbe „Father Of The Wolf“, ktorá sa nachádza na ich aktuálnom albume „Deceiver Of The Gods“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nasledujúca správa by sa skôr hodila na stránky punkového zinu, ale súvisí aj s metalovou scénou. Legendárna punková kapela THE EXPLOITED zmenila label a podpísala zmluvu s metalovým gigantom Nuclear Blast Records, prostredníctvom ktorého im vyjde v tomto roku nový album.

Gitarista Greg MacKintosh (PARADISE LOST) pracuje na druhom albume svojho projektu VALLENFYRE, ktorý dostal názov „Splinters“. Albumová novinka by mala uzrieť svetlo sveta v apríli tohto roka prostrednícvom Century Media Records.