NOVINKY Z TÁBOROV TESTAMENT, ABORTED A CENTURY MEDIA RECORDS

TESTAMENT pracujú na novom albume a zmenili basáka. Albumovú novinku chystajú aj ABORTED. Francúzi BENIGHTED zverejnili novú skladbu. Vo veku 49 rokov zomrel spolumajiteľ vydavateľstva Century Media Records.
Gitarista kapely TESTAMENT Alex Skolnick oznámil na svojom Twitteri, že spolu s Ericom Petersonom začali písať skladby na ich nový album. Podľa jeho slov majú veľa skvelých nápadov. Minulý týždeň odišiel z kapely basgitarista Greg Christian, ktorého nahradil priekopník bezpražcovej basgitary Steve DiGiorgio, ktorý už v kapele pôsobil v rokoch 1998 až 2004.

Belgická kapela ABORTED sa momentálne nachádza v štúdiu Jacoba Hansena, kde bude nahrávať pokračovateľa albumu „Global Flatline“ z roku 2012.

Francúzi BENIGHTED vydajú 18. februára nový album „Carnivore Sublime“, z ktorého si môžete vypočuť skladbu „Collection Of Dead Portraits“.

V noci z pondelka na utorok, presnejšie 20. januára, zomrel vo veku 49 rokov spolumajiteľ nezávislého vydavateľstva Century Media Records, Oliver Withöft. Withöft mal dlhšie zdravotné problémy, ktorým nakoniec podľahol. Ostala po ňom manželka a tri dcéry.