FREEDOM CALL S NOVÝM KLIPOM, IMPALED NAZARENE ZAS S ALBUMOM

Nemci FREEDOM CALL zverejnili nový videoklip. Fíni IMPALED NAZARENE vydajú nový album. Prievidžania STERCORE vydajú splitko. Slovenská skupina TRIBE má nový trojskladbový materiál.
Nemeckí melodici FREEDOM CALL natočili nový videoklip ku skladbe „Union Of The Strong“, ktorá sa bude nachádzať na ich albumovej novinke „Beyond“. Nový album sa dostane na pulty obchodov 24. februára prostredníctvom vydavateľstvo Steamhammer. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Fínska kapela IMPALED NAZARENE vydá 14. apríla už svoj v poradí dvanásty štúdiový album, ktorá nazvala „Vigorous And Liberating Death“.

Slováci STERCORE sa na konci februára chystajú do štúdia Shaark, kde budú nahrávať štyri nové skladby na splitko s portugalskými death-grindermi HOLOCAUSTO CANIBAL. Okrem toho majú na marec naplánované točenie videoklipu k novému songu. O všetkom vás budeme včas informovať.

Novú nahrávku s názvom „Tribe We Are“ zverejnila na konci januára slovenská metalová úderka TRIBE z Moldavy nad Bodvou. Trojskladbový materiál vznikal v polovici januára a v prvom rade má demonštrovať novú tvár tejto skupiny. „Chceme ľuďom ukázať, že makáme na nových veciach a tiež im chceme predstaviť smer, ktorým sa uberáme,“ hovorí gitarista Ečko a pokračuje, „Okrem toho sa touto nahrávkou chceme prezentovať vydavateľstvám. Budeme dúfať, že si nás niekto vezme pod svoje krídla!