PRIMAL FEAR NA SLOVENSKU UŽ ZA PÁR DNÍ: POZNÁME ICH PLAYLIST

Metaloví priaznivci, zbystrite pozornosť. Nemecká skupina PRIMAL FEAR sa predstaví v našej krajine po prvýkrát  v rámci vlastného turné! To aktuálne dostalo názov „Eagles and Lions World Tour 2014“ a propaguje albumovú novinku „Delivering the Black“. Stane sa tak už za pár dní. V piatok, môžete svojej polovičke vyznať lásku práve tým, že ju pozvete na koncert tejto kapely. PRIMAL FEAR sa predstavia v klube Majestic už 14. februára. O dva dni neskôr, teda v nedeľu 16. februára zavítajú do metropoly Východného Slovenska, do Košíc, kde vystúpia v klube Collosseum.
Počas celého turné ich sprevádza ako support švédska formácia BULLET. Slovenskému organizátorovi ich koncertov sa však podarilo vybaviť s manažmentom PRIMAL FEAR, aby si v našej krajine s touto kapelou zahrala aj slovenská kapela. Aj v Bratislave, aj v Košiciach bude koncerty otvárať košická skupina RAVENCLAW. Tak neváhajte a príďte sa poriadne zabaviť na jeden z týchto slovenských koncertov.

Kapela zverejnila aj svoj playlist na tomto turné, takže nech sa páči! – 1, „Final Embrace“, 2, „Alive & On Fire“, 3, „Delivering the Black“, 4, „Nuclear Fire“, 5, „Seven Seals“, 6, „One Night in December“, 7, „Angel in Black“, 8, „When Death Comes Knocking“, 9, „Chainbreaker“, 10, „Fighting the Darkness“, 11, „Bad Guys Wear Black“, 12, „Metal Is Forever“, Encore: 13, „Unbreakable Pt. 2“, 14, „King for a Day“.