Nálož noviniek: DREAM THEATER, BLIND GUARDIAN, RAMMSTEIN, ACCEPT, ASPHYX a ďalší

RAMMSTEIN znovu vydajú debutový album. BLIND GUARDIAN vydajú špeciálnu edíciu albumu „Imaginations from the Other Side“. DREAM THEATER a VOIVOD zverejnili ukážky z nových živákov. ACCEPT, ASPHYX a KILLER BE KILLED zas nové skladby. AMARANTHE a FATES WARNING s novými klipmi.

DREAM THEATER

Prog metalová formácia DREAM THEATER zverejnila ukážku z nového DVD/Blu-ray „Distant Memories – Live in London“ v podobe piesne „Fatal Tragedy“. Spomínaný živák vyjde 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music. Materiál sa nahrával 22. februára 2020 počas vypredaného koncertu v londýnskom Apollo Theatre. Ten sa konal v rámci turné k aktuálnemu albumu „Distance Over Time“ a zároveň si na ňom pripomenuli aj 20. výročie od vydania koncepčného albumu „Metropolis Part 2 – Scenes from a Memory“.

Nemeckí bardi BLIND GUARDIAN vydajú 11. decembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records špeciálnu edíciu albumu „Imaginations from the Other Side“ v rámci osláv 25. výročia od pôvodného vydania. Spomínaná edícia bude obsahovať živé a špeciálne prevedenia skladieb. Materiál sa nahrával v roku 2016 na koncerte v Oberhausene. Pod správou nájdete ukážku v podobe skladby „Bright Eyes“.

Kapele RAMMSTEIN vyjde 4. decembra prostredníctvom Universal Music remastrovaná verzia debutového albumu „Herzeleid“ pri príležitosti 25. výročia. Nižšie si môžete pozrieť aj trailer.

Nemeckí heavy metalisti ACCEPT sa hlásia o slovo s novou skladbou „Too Mean to Die“ z rovnomenného albumu, ktorý vyjde 15. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Death metalisti ASPHYX zverejnili novú skladbu „Botox Implosion“, ktorú podporili aj videoklipom. Ide o prvú ochutnávku z chystanej dosky „Necroceros“. Tá vyjde 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Hviezdne obsadená kapela KILLER BE KILLED vypustila do sveta nový singel „Inner Calm from Outer Storms“ z albumu „Reluctant Hero“. Ten má dátum vydania stanovený na 20. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela AMARANTHE natočila nový videoklip ku skladbe „Boom!1“ z aktuálnej štúdiovky „Manifest“.

Kanadská formácia VOIVOD ponúka ukážku zo živáku „Lost Machine – Live“ v podobe piesne „Iconspiracy“. Novinka, ktorá sa nahrávala 13. júla 2019 počas koncertu v Quebecu v rámci turné k aktuálnemu albumu „The Wake“, vyjde 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Prog metalisti FATES WARNING majú nový videoklip k piesni „Begin Again“ z pred pár dňami vydaného albumu „Long Day Good Night“.