Ozzy Osbourne sa prezentuje novým klipom. Novinky hlásia aj SABATON, AMORPHIS a ďalší

OZZY OSBOURNE s novým klipom. SABATON vydajú nový singel. AMORPHIS v štúdiu. CRADLE OF FILTH budú vydávať komiks. Corey Taylor (SLIPKNOT) by chcel napísať muzikál. BODOM AFTER MIDNIGHT vydajú debutové EP. SIRENIA a OF MICE & MEN zverejnili nové skladby.

Ozzy Osbourne

OZZY OSBOURNE zverejnil animovaný videoklip ku skladbe „It´s a Raid“, v ktorej mu hosťuje rapper Post Malone. Pieseň pochádza z aktuálneho albumu „Ordinary Man“.

Švédi SABATON predĺžili spoluprácu s ich dlhoročným vydavateľstvom Nuclear Blast Records a 26. februára vydajú nový singel s názvom „Livgardet“. Pieseň obsahuje text vo švédskom jazyku a vzdáva hold Švédskej kráľovskej garde založenej v roku 1521.

Fíni AMORPHIS vstúpili do štúdia Sonic Pump, kde začali nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Nasledovník zatiaľ poslednej radovky „Queen of Time“ by mal vyjsť ešte tento rok prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela BODOM AFTER MIDNIGHT, ktorá vznikla na troskách CHILDREN OF BODOM, vydá 23. apríla prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records debutové EP „Paint the Sky with Blood“. Spomínaná nahrávka vznikla v roku 2020 a mala znamenať začiatok novej kapitoly. Žiaľ, táto kapitola skončila príliš skoro, keď 29. decembra minulého roka zomrel frontman Alexi Laiho.

Kapela CRADLE OF FILTH bude od mája tohto roka v spolupráci so spoločnosťami Incendium a Heavy Metal Entertainment vydávať komiksovú sériu „Maledictus Athenaeum“ spolu so zberateľskými figúrkami. „Spolupráca CRADLE OF FILTH so spoločnosťou Incendium poskytne fanúšikom neuveriteľnú príležitosť oddať sa a preskúmať mytológiu našich textov. Ako zanietený zberateľ hororových figúrok som bol príliš dychtivý prijať toto spojenie so spoločnosťou, ktorá je nadšená, že prinesie našu značku gotickej temnoty,“ uvádza Dani Filth v tlačovej správe.

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) by chcel napísať muzikál. „Keďže som si trochu zvykol robiť koncepčné albumy, tak viem, ako spojiť príbeh. Pohrával som sa s myšlienkou napísať muzikál o ľuďoch, s ktorými som strávil moje dvadsiate roky v Des Moines v Iowe. Napríklad o mojej crew. Ako sme sa našli, spojili a navzájom trocha zachránili. Všetci sme pochádzali z bláznivých sfér emocionálneho týrania, zanedbávania a riešenia problémov. No nevedeli sme, ako sa tieto problémy volajú. Jediná vec, ktorá nás zachránila, bola skutočnosť, že vďaka spoločnému stretnutiu sme sa cítili, akoby sme neboli sami. Pretože som roztržitý mozog, tak neviem či to niekedy zvládnem. Ale určite to cítim vášnivejšie ako pred desiatimi rokmi, keď som na to myslel. Vlastne som aj istejší v hre na klavíri. Bolo by to niečo, ako ďalší vášnivý projekt. Uvidíme, čo sa stane,“ vyjadril sa Corey Taylor počas streamu na kanáli Talkulture.

Nórska formácia SIRENIA sa hlási o slovo s cover skladbou „Voyage Voyage“ od Desireless z ich novej štúdiovky „Riddles, Ruins & Revelations“, ktorá vychádza práve dnes (12.2.) prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Metalcoristi OF MICE & MEN zverejnili titulnú skladbu z chystaného EP „Timeless“. Novinka vychádza 26. februára prostredníctvom vydavateľstva SharpTone Records.

Биткоин миксер bitmix