BOHATÉ NOVINKY OD OPETH, ARCH ENEMY, VADER ALEBO MAYHEM

OPETH dokončili práce na novom albume. ARCH ENEMY a CIRCLE II CIRCLE majú nové videoklipy. VADER vypustili do sveta artwork nového albumu. MAYHEM zverejnili detaily a artwork nového albumu. Od legendárnych DEATH vyjde remasterovaný album „Leprosy“. GRAVE DIGGER vydajú nový album. Nový klip majú aj Slováci JANESESSION.
Uznávaná švédska partia OPETH dokončila práce na svojom jedenástom, zatiaľ nepomenovanom štúdiovom albume. Nový materiál by mal vyjsť v júni prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

ARCH ENEMY prešli pred pár dňami zásadnou zmenou, keď Angelu Gossow nahradila na poste vokalistky Alissa White-Gluz (ex-THE AGONIST). Kapela zverejnila už aj nový videoklip, práve s Alissou. Klip je ku skladbe „War Eternal“, mimochodom, tak sa bude volať aj celý album, ktorý sa na pulty predajní dostane 10. júna. Videoklip je hneď pod správou.

Aj kapela CIRCLE II CIRCLE sa prezentuje novým videoklipom, ktorý nahrali ku skladbe „Diamond Blade“ z ich stále aktuálneho albumu „Seasons Will Fall“. Kapela v súčasnosti pracuje na novej štúdiovej nahrávke, ktorá by mohla vyjsť niekedy na jeseň tohto roka.

O vydaní nového albumu „Tibi Et Igni“ od Poliakov VADER sme vás už na našich stránkach informovali. Teraz si môžete pozrieť, ako bude vyzerať artwork tohto nového albumu, ktorý vyjde 30. mája. Artwork nájdete hneď pod správou.

Black metaloví veteráni MAYHEM vydajú 23. mája prostredníctvom Season Of Mist svoj v poradí piaty štúdiový album „Esoteric Warfare“. Na novinke, ktorej artwork nájdete nižšie, sa bude nachádzať 10 skladieb.

Pre fanúšikov legendárnej kapely DEATH prichádzajú dobré správy v podobe vydania remastrovanej verzie druhého štúdiového albumu „Leprosy“. Okrem spomínaného albumu budú k dispozícii na druhom CD bonusy v podobe nikdy nevydaných demo nahrávok a nahrávok zo skúšobne z obdobia albumu „Leprosy“. Pre ešte väčších fajnšmekrov bude k dispozícii aj 3CD/LP verzia (dostupná len cez www.relapse.com) , kde budú aj záznamy z koncertov. Táto chuťovka vyjde 28. apríla.

Nemeckí power metalisti GRAVE DIGGER vydajú 14. júla nový štúdiový album „Return Of The Reaper“. Artwork novinky nájdete nižšie.

Nový videoklip nahrala aj slovenská rocková skupina JANESESSION, ktorý je ku skladbe „Moje mesto“ z albumu „High Five“. Ako informovali členovia kapely, videoklip sa natáčal v klube British Rock Stars a priamo v uliciach Bratislavy. Táto kapela už pracuje aj na novom albume, ktorý by mal byť opäť celý v slovenčine. JANESESSION o zatiaľ pracovne nazvali „Cirkus dekadencie“.