SLAYER S NOVOU SKLADBOU A NOVÝM VYDAVATEĽSTVOM

SLAYER zverejnili novú skladbu a upísali sa vydavateľskému gigantovi. SUICIDE SILENCE vydajú nový album. MISERY INDEX taktiež zverejnili novú skladbu. URIAH HEEP vydajú nový album. BETWEEN THE BURIED AND ME s novým klipom. Slováci REVOLTAGE pracujú na debutovom albume a nahrali videoklip.
Na našich stránkach sme vás už informovali o tom, že thrash metalová legenda SLAYER vystúpi tento rok na festivale Brutal Assault. Okrem toho zverejnila aj novú skladbu nazvanú „Implode“, ktorú si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami. Ďalšou správou z tábora SLAYER je, že kapela podpísala zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records. Na záver ešte dodáme, že skupina je momentálne v procese písania a nahrávania nových skladieb. 

Deathcoreová kapela SUICIDE SILENCE vydá 11. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast nový štúdiový album „You Cant Stop Me“, na ktorom už bude figurovať nový spevák Hernan „Eddie“ Hermida (ex-ALL SHALL PERISH).

Američania MISERY INDEX zverejnili skladbu „The Killing Gods“ z ich rovnomenného albumu, ktorý vyjde 23. mája prostredníctvom labelu Season Of Mist. Spomínanú pieseň nájdete na tomto odkaze.

Hard rockoví veteráni URIAH HEEP vydajú 6. júna prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Records už svoj 24. štúdiový album „Outsider“, ktorého artwork nájdete nižšie.

Kapela BETWEEN THE BURIED AND ME natočila nový videoklip ku skladbe „Lay Your Ghosts To Rest“, ktorá je z ich stále aktuálneho albumu „The Parallax II: Future Sequence“. Videoklip je pod novinkami.

Slovenská hard & heavy metalová kapela REVOLTAGE nahráva svoj debutový album „America“. Pokým tento album uzrie svetlo sveta sa kapela rozhodla pre vydanie rovnomenného singlu. Pripravované songy poskytli títo Bratislavčania na www.revoltage.co.uk a kapela bude rada, ak na ich stránke zanecháte aj vaše názory na nové skladby. To však nie je všetko. REVOLTAGE ponúkajú aj svoj prvý videoklip ku skladbe „More&More“, ktorý natáčali počas live vystúpenia. Video nájdete nižšie.