Tridsať rokov rúhania – BEHEMOTH pripravujú ambiciózny projekt, EPICA ponúka ukážku z chystaného DVD

BEHEMOTH oslávia 30 rokov na scéne unikátnym live streamom. EPICA zverejnili ukážku z nového živáku. BLOOD RED THRONE s novým klipom.

BEHEMOTH na scéne

Poliaci BEHEMOTH slávia 30 rokov pôsobenia na metalovej scéne. Pri tejto príležitosti nachystali na 31. októbra (o 19:00) globálny live stream s názvom „XXX Years Ov Blasphemy“. Podujatie ponúkne tri samostatné sety s prierezom celej diskografie na troch veľkolepých miestach. „Tridsať rokov rúhania a prinesieme ďalších tridsať! Aká lepšia noc, než Sviatok všetkých svätých, na oslavu tohto najbezbožnejšieho výročia, keď predstavíme najambicióznejší projekt našej doterajšej kariéry. Keď hovorím, že je to dokonalý filmový zážitok, nedokážem dostatočne vyjadriť, ako veľmi to myslím. Je to pre nás ďalšie obrovské riziko, ale ako vždy ideme vpred a posúvame svoje limity. Výsledkom bude pohľad, ktorý treba vidieť,“ uvádza líder kapely Nergal. Pre viac informácii klikajte SEM. Pod správou si môžete pozrieť aj trailer.

Holandská formácia EPICA zverejnila ukážku z chystaného živáku (Blu-ray/DVD/CD) „Omega Alive“ v podobe piesne „The Skeleton Key“. Spomínaná nahrávka vyjde 3. decembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records a ponúkne záznam ich veľkolepého live streamu z júna tohto roka. Videá a grafické efekty šité na mieru, veľkolepá pyro šou, tanečníci, dážď, spevácke zbory a herci, to všetko dodalo auru symbolizmu a filmového nádychu.

Death metalisti BLOOD RED THRONE natočili nový videoklip ku skladbe „Transparent Existence“ z pred pár dňami vydanej štúdiovky „Imperial Congregation“.