IRON MAIDEN majú klip z prebiehajúceho turné. Správy hlásia aj MACHINE HEAD alebo BEHEMOTH

IRON MAIDEN sa prezentujú live videom. MACHINE HEAD zverejnili novú skladbu. Nergal vypustil ukážku novej skladby BEHEMOTH. EPICA zverejnila artwork chystaného album. Info aj od FLOTSAM AND JETSAM a FATES WARNING.

iron-maiden-2015

IRON MAIDEN

Giganti IRON MAIDEN, ktorí sa 6. júla predstavia na letisku v Žiline majú nový live videoklip ku skladbe „Death or Glory“, pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „The Book of Souls“. Live video je z aktuálneho turné, takže si video poriadne vychutnajte, dočkáme sa ho aj na Slovensku 6. júla.

Kapela MACHINE HEAD zverejnila nový singel názvom „Is There Anybody Out There?“. Ten sa mal pôvodne šíriť len digitálnou formou, ale nakoniec je vďaka Nuclear Blast Records dostupný aj ako sedempalcový vinyl. Ešte dodáme, že text piesne je čiastočne inšpirovaný „white power“ incidentom Phila Anselma z januára tohto roka.

Nergal, frontman kapely BEHEMOTH, uverejnil na svojom Instagrame (TU) ukážku novej skladby. Skupina je momentálne vo fáze písania nového materiálu, ktorý má byť podľa Nergalových slov ovplyvnený avantgardou a post-punkovými vplyvmi.

Holandská symphonic metalová kapela EPICA zverejnila artwork ich chystanej štúdiovej novinky, ktorá sa bude volať „The Holographic Principle“. Album, o ktorého mix sa postaral Jacob Hansen, vyjde 30. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

epica.the-holographic-principlecdofficial

EPICA – THE Holographic Principle

Americká formácia FLOTSAM AND JETSAM sa prezentuje novým obrazovým materiálom k songu „Life Is a Mass“ z ich čerstvej albumovej novinky „Flotsam and Jetsam“.

Prog metalisti FATES WARNING vydajú 1. júla prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music nový, v poradí dvanásty štúdiový album s názvom „Theories of Flight“. Nižšie nájdete aj ochutnávku z neho v podobe lyric videa ku skladbe „From the Rooftops“.