EXODUS MENIA PO 9 ROKOCH SPEVÁKA, TANKARD S NOVÝM KLIPOM

Podstatná zmena v zostave EXODUS. TANKARD majú nový videoklip. ANTHRAX s nútenou zmenou v zostave počas európskeho turné. Američania ATHEIST sa chystajú nahrávať nový album.
Gitarista thrash metalovej skupiny EXODUS Gary Holt oznámil, že v kapele sa rozlúčili so spevákom Robom Dukesom, ktorý u nich pôsobil posledných 9 rokov s tým, že sú vďační za prácu, ktorú odviedol. Zvyšok kapely však v tomto momente cítil, že zmena je nevyhnutná a tak ich rady doplnil staronový spevák Steve „Zetro“ Souza.

Pivní thrash metalisti TANKARD natočili nový videoklip ku skladbe „R.I.B. (Rest in Beer)“ z ich rovnomenného albumu, ktorý vyjde 20. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Počas rozbehnutého európskeho turné bude na niekoľko týždňov v zostave ANTHRAX chýbať ich bubeník Charlie Benante, ktorý minulý rok podstúpil operáciu a ešte stále nie je úplne fit. Na jeho stoličku tak dočasne zasadne Jon Dette.

Kapela ATHEIST by sa mala ešte tento rok zavrieť do štúdia s producentom Jasonom Suecofom, aby nahrali svoj piaty štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.