Už o 2 dni poctia Bratislavu svojou návštevou Fíni AMORPHIS

Už v nedeľu zavíta do Bratislavy fínsky chlad a melanchólia. V Majesticu to rozbalia náladotvorcovia AMORPHIS, ktorý si do nášho hlavného mesta odskočia zo spoločného turné s NIGHTWISH a ARCH ENEMY.

AMORPHIS (FIN)
support
GALADRIEL (Sk)
DOOMAS (Sk)

Nedeľa 13.12.2015, Bratislava – Majestic

Štart: 19:00, vstupné: 22 € (predpredaj)

Viac ako dvadsať rokov kariéry, státisíce fanúšikov po celom svete a štýlotvorné albumy v kvalitatívne vyrovnanej diskografii. Najneskôr od legendárneho CD „Tales From The Thousand Lakes“ patria fínski progresívni melodici AMORPHIS k ozdobám nielen európskej metalovej scény. Ďalšie počiny – skvelé nahrávky „Elegy“ a „Tuonela“ iba potvrdili silnú pozíciu kapely v 90. rokoch.

Aj v súčasnosti ide o plnohodnotnú kreatívnu mašinériu a výrazný koncertný ťahák. Fíni sa v rámci turné k novej doske „Under The Red Cloud“ predstavia 13.12.2015 opäť aj na Slovensku. Miestom činu bude bratislavský klub Majestic. Do nášho hlavného mesta si pritom odskočia počas krátkeho voľna uprosted európskeho turné s NIGHTWISH a ARCH ENEMY.

Fanúšikovia metalovej elegancie si prídu na svoje aj pri prvej predkapele večera. GALADRIEL s prehľadom dokazujú, že stále majú svojich skalných i nových poslucháčov, o čom sme sa mohli nedávno presvedčiť na krste LP „Lost In The Ryhope Wood“.

Druhým predskokanom bude death/doomová formácia DOOMAS. Tá v poslednej dobe dáva o sebe vedieť albumom „La Muerte“.

Zdroj: Metalirium

amorphis-plagat-bratislava-2015

Plagát ku koncertu

Tlačová správa