NOVINKY OD ELUVEITIE, MASTODON ALEBO DEEP PURPLE

ELUVEITIE a SUICIDE SILENCE zverejnili nové skladby. Nové videoklipy od MASTODON a WHITECHAPEL. DEEP PURPLE začali s písaním nových skladieb. 
Novou piesňou s názvom „King“ sa prezentuje folk metalová kapela ELUVEITIE a vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE. Pieseň pochádza z ich nového albumu „Origins“, ktorý vyjde 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

MASTODON natočili nový videoklip ku piesni s názvom „High Road“. Tá sa bude nachádzať na ich novom štúdiovom albume „Once More Round the Sun“, ktorý vyjde 24. júna prostredníctvom vydavateľstvo Reprise Records. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj deathcoreová kapela WHITECHAPEL má nový videoklip. Ten je ku skladbe „Worship the Digital Age“ z ich aktuálneho albumu „Our Endless War“. Klip si môžete pozrieť pod novinkami.

Členovia legendárnej kapely DEEP PURPLE sa momentálne nachádzajú v Portugalsku v štúdiu, kde pracujú na nových skladbách, ktoré sa objavia na ich jubilejnom dvadsiatom štúdiovom albume. Ten by mohol vyjsť ešte v tomto roku.

Do tretica nová skladba, konkrétne od kapely SUICIDE SILENCE a to s názvom „Dont Die", z ich chystaného nového albumu „You Cant Stop Me“, ktorý vyjde 11. júla prostredníctvom labelu Nuclear Blast. Skladbu nájdete nižšie.