NOVINKY OD JUDAS PRIEST, SLASH, OBITUARY ALEBO HAMMERFALL

JUDAS PRIEST zverejnili ďalšiu novú pieseň. Vypočujte si nové skladby od Slasha a OBITUARY. HAMMERFALL vydajú nový singel. YNGWIE MALMSTEEN vydá DVD. EYEHATEGOD s novým videoklipom.
Legendárni JUDAS PRIEST zverejnili po piesňach „Redeemer of Souls“ a „March of the Damned“, ďalšiu novú skladbu, tentokrát s názvom „Dragonaut“. Ešte dodáme, že nový album „Redeemer of Souls“ vyjde 11. júla prostredníctvom vydavateľstva Sony Music Entertainment. Novú skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.

Gitarový mág Slash zverejnil novú skladbu „World on Fire“ z rovnomenného, v poradí tretieho albumu, jeho sólovej tvorby. Nový album vyjde 15. septembra prostredníctvom jeho vlastného labelu Dik Hayd International a distribuovaný bude prostredníctvom Roadrunner Records.

Death metaloví veteráni OBITUARY odohrali na dánskom festivale Copenhell okrem osvedčených hitov aj úplne novú skladbu s názvom „Inked in Blood“. Kapela nedávno podpísala zmluvu s vydavateľstvom Relapse Records, ktoré im vydá očakávaný nový štúdiový album. Video zo spomínaného vystúpenia nájdete nižšie.

O chystanom novom albume „(r)Evolution“ od Švédov HAMMERFALL, ktorý vyjde 29. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records sme vás už na našich stránkach informovali. Ešte pred ním však vyjde 18. júla v digitálnej forme, ale aj na vinyle singel s názvom „Bushido“. 

Legendárny švédsky gitarista Yngwie Malmsteen vydá v auguste nové DVD a live album v jednom (záznam koncertov z Tampy a Orlanda), ktorý by sa mal volať „Spellbound Live“.

Kapela EYEHATEGOD má nový videoklip ku skladbe „Medicine Noose“, ktorá sa nachádza na ich novom albume „Eyehategod“, ktorý vyšiel minulý mesiac.