ZMENY V ZOSTAVE CRADLE OF FILTH, ELUVEITIE S NOVÝM KLIPOM

Paul Allender už nie je členom CRADLE OF FILTH! Novými videoklipmi sa prezentujú ELUVEITIE, OVERKILL a SUICIDE SILENCE.
Spevák kapely CRADLE OF FILTH Dani Filth potvrdil, že v kapele už nepôsobí gitarista Paul Allender. Hlavným dôvodom neboli ani tak osobné záležitosti ako to, že Allender sa začal viac venovať svojmu projektu WHITE EMPRESS. My ešte dodáme, že kapela má momentálne rozpracovaných 8 nových skladieb pre ďalší album.

Švajčiarski folk metalisti ELUVEITIE natočili nový videoklip ku skladbe „King“, ktorá sa bude nachádzať na ich novej štúdiovej nahrávke „Origins“, ktorá vyjde 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Videoklip nájdete hneď pod textom.

Po lyric videu k skladbe „Armorist“ ponúkajú thrash metaloví OVERKILL aj regulárny videoklip k tejto piesni, ktorá pochádza z ich nového albumu „White Devil Armory“. Ten sa na pulty predajní dostane 18. júla prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Aj deathcoreová kapela SUICIDE SILENCE má nový klip a to ku skladbe nazvanej „You Cant Stop Me“ z ich rovnomenného nového albumu, ktorý vyjde 11. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.