VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ S METALSHOPOM – ZÁVEREČNÉ KOLO!

Veľká letná súťaž Valhalla.sk so spoločnosťou Metalshop sa chýli k svojmu záveru. Pred nami je už len posledné kolo otázok! Nezabúdajte, hráte o dva 30 % zľavové poukazy na nákup ľubovoľného tovaru, ktorý má v ponuke spoločnosť Metalshop.sk. Počas leta sme vám priniesli zatiaľ 4 otázky, jedna vždy súvisí so spoločnosťou Metalshop a druhá s metalovou scénou. Ale pozor, svoje správne odpovede posielajte naraz! Takže, práve teraz nastal ten správny čas, pretože vám prinášame záverečné 2 otázky. Ak ste predtým nezaregistrovaliprvé dve kolá, nič sa nedeje. Odkazy na všetky tri kolá nájdete v pravom hornom rohu v úvode našej stránky. Takže, prejdime už na posledné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky – 3. kolo:
5, Koľké narodeniny oslávil vo februári (únor) tohto roku Metalshop?
6, Nórska black metalová scéna bola začiatkom 90. rokov plná škandálov. Ako sa volal špeciálny limitovaný vinyl skupiny MAYHEM, na ktorého artworku sa objavila fotka speváka Deada s prestrelenou hlavou, ktorý takto ukončil svoj život v roku 1991 a ktorého takto odfotil Euronymus? 

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte „Súťaž s Metalshop.sk“. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte spolu zo všetkých troch kôl do stredy 3. septembra do 12. hodiny! Meno výhercu zverejníme v priebehu pár dní na našich stránkach. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude zverejnený na našich stránkach a našej facebook fan page.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.