POZNÁME VÝHERCOV ZLIAV VEĽKEJ LETNEJ SÚŤAŽE S METALSHOPOM

Veľká letná súťaž s Metalshopom, ktorá trvala prakticky celé leto je na konci. Počas jej trvania sme vám priniesli 6 nie najľahších otázok. Tri z nich súviseli s Metalshopom a ďalšie tri boli z oblasti metalovej hudby. Pomaly sa dostávame k vyhodnoteniu celej súťaže. Spoločnosť Metalshop.sk venovala pre vás dva 30 % zľavové poukazy na nákup ľubovoľného tovaru, ktorý má v ponuke. Tieto zľavy môžu využiť Michal Uherský z Bratislavy a Michal Kvetan zo Zvolena, pretože okrem správnych odpovedí sa na nich usmialo aj šťastie pri žrebovaní. Výhercom srdečne gratulujeme! Budeme ich s podrobnými informáciami o výhre informovať prostredníctvom mailu. Dodávame ešte správne odpovede na všetky súťažné otázky:
1, Koľko produktov (v tisícoch) ponúka Metalshop.sk? (za správnu odpoveď budeme považovať tú, ktorá bude najbližšie k skutočnému číslu). – 20 000
2, Napíšte všetky štúdiové albumy, ktoré nenaspieval v legendárnej skupine IRON MAIDEN, Bruce Dickinson – „Iron Maiden“ (1980), „Killers“ (1981), „The X Factor“ (1995), „Virtual XI“ (1998)
3, Posiela Metalshop svoj tvora aj do iných krajín ako je Slovensko a Česká Republika? Áno, tovar posiela do celého sveta.
4, Napíšte všetky štúdiové albumy SLAYER, na ktorých bubnoval ich súčasný bicmen Paul Bostaph. – „Divine Intervention“ (1994), „Undisputed Atitude“ (1996), „Diabolus in Musica“ (1998), „God Hates Us All“ (2001)
5, Koľké narodeniny oslávil vo februári (únor) tohto roku Metalshop? – 10. narodeniny
6, Nórska black metalová scéna bola začiatkom 90. rokov plná škandálov. Ako sa volal špeciálny limitovaný vinyl skupiny MAYHEM, na ktorého artworku sa objavila fotka speváka Deada s prestrelenou hlavou, ktorý takto ukončil svoj život v roku 1991 a ktorého takto odfotil Euronymus?  – „The Dawn of the Blackhearts“ (1995)