Veľkolepá šou plná ohňov a plameňov. RAMMSTEIN po rokoch vystúpia aj na Slovensku!

Nemecká kapela RAMMSTEIN predvedie svoju horúcu šou v našich končinách už v júni 2023.

Stage skupiny RAMMSTEIN počas ich koncertov v roku 2022.

RAMMSTEIN pridávajú plyn a oznamujú, že v roku 2023 sa po tretí raz vrátia so svojím turné po Európe! Slovensko zažije historicky najväčší samostatný koncert v našich končinách! Nemecké metalové hviezdy to s „European Stadium Tour 2023“ rozbalia na Letisku Trenčín v stredu 14.6.2023!

Celosvetovo uznávaná nemecká metalová kapela RAMMSTEIN so svojím turné precestuje Európu už po tretíkrát! Šou, ktorá zanechala dojem v státisícoch fanúšikoch, ale aj v hudobných žurnalistoch vážených médií, ktorí tohtoročné turné ovenčili vyjadreniami ako „gigantická šou“ (Rolling Stone), „Ich koncerty rozburácajú európske štadióny“ (Nordkurier), „Rammstein s obrovskou dávkou ohňostrojov, výbuchov a dymu“ (Süddeutsche Zeitung), sa po rokoch uskutoční aj na Slovensku a to v júni budúceho roka!

Pódium, ktoré svojou výškou niekedy prevyšuje strechy štadiónov, šou plná ohňa a plameňov, dokonale zohratá kapela a dianie na pódiu plné humoru a skvelého hudobného zážitku. Toto všetko robí koncerty RAMMSTEIN jedinečnými, či už z hľadiska štýlu, veľkoleposti alebo kvality. Kapela tentoraz ponúka všetkým svojim (nielen) slovenským fanúšikom a aj tým, ktorí sa nimi len stanú, šancu zažiť ich šou na Letisku Trenčín v stredu 14. júna 2023.

Vstupenky na koncert RAMMSTEIN na Letisku Trenčín dňa 14.6.2023 budú dostupné od štvrtka 08. septembra 2022 od 10:00 hod. na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

Všetkým záujemcom o kúpu lístkov na RAMMSTEIN odporúčame, aby si v rámci systémov predaja vstupeniek na koncert vytvorili zákaznícky účet vopred, aby v čase predpredaja vedeli svoju objednávku dokončiť rýchlejšie. Lístky na podujatie sú personalizované, to znamená, že každý lístok je viazaný na osobu, ktorej meno je na lístku uvedené.

Banner ku slovenskému koncertu RAMMSTEIN

Tlačová správa