Basgitarista Fieldy z KORN: Vždy, keď vidím fanúšikov, urobím si s nimi fotku

Fieldy sa vyjadril ku svojej absencii v domovskej kapele KORN.

Reginald „Fieldy“ Arvizu. Foto: FB Fieldy

Reginald „Fieldy“ Arvizu hovorí, že nemá žiadny problém s ostatnými členmi kapely, takmer rok a pol po tom, čo oznámil, že sa nezúčastní vtedajšieho turné KORN, aby sa „uzdravil“ po tom, čo opäť prepadol niektorým zlozvykom. Odvtedy ho na turné nahradil Roberto „Ra“ Díaz, basgitarista SUICIDAL TENDENCIES.

Nikdy som neskúšal kokaín ani heroín, pijem pivo, hovorí Fieldy

Už 52-ročný hudobník ponúkol nedávno aktuálne informácie o svojom zdravotnom stave, keď so svojim projektom STILLWELL zverejnil nový singel „Rock the House“, titulnú skladbu z pripravovaného štvrtého albumu. Informoval o tom portál Blabbermouth.net.

„Ahojte, dám vám nejaké novinky o mojom živote. Veci idú skvelo. Baví ma to. Som najšťastnejší, aký som kedy v živote bol, a užívam si, že môžem s vami fanúšikmi hovoriť. Podporu, ktorú ste mi poskytli, vám musím vrátiť. Vždy som si našiel čas na fanúšikov. Keď vás vidím, urobím si s vami fotku. Ani sa neponáhľajte, urobím aj dve. Vždy som bol taký. Len vám ukážem moje uznanie a lásku.

Prinášam aktuálne informácie o tom, kde sa nachádzam vo svojom živote. V skutočnosti som stále presne tam, kde som bol po celý čas. Niekedy nemám žiadne zlozvyky, niekedy ich mám. Ale aby som to objasnil, keď som hovoril o svojich zlozvykoch, tak to neboli drogy. Proste na konci dňa, aj keď to nechcem ospravedlňovať, ale keď skončím so všetkými svojimi povinnosťami, dám si pivo Bud Light, aby som pravdu povedal, dám si ich koľko chcem. Som dospelý muž. Musím vstávať o piatej ráno, pretože som zodpovedný a mám prácu. A mám ľudí, ktorí ma milujú, a ľudí, ktorí sú na mne závislí. Budem tu pre nich, nech sa deje čokoľvek.

Chlapcov v KORN milujem. Poznám ich od siedmej triedy. Nemáme medzi sebou žiadnu zlú krv, nemám s nimi žiadny problém. Mali by ste ich podporovať. Práve ukončili turné a úplne to zabíjajú. Vždy budem Fieldy z KORN po zvyšok môjho života, pretože je to súčasť môjho odkazu. Sú to moji kamaráti, moji bratia. Len teraz sme na rôznych miestach. Dokonca sa na seba ani nehneváme, všetci sme v pohode. Aby som objasnil tie zlé návyky, nikdy som neskúšal kokaín, nikdy som neskúšal heroín. Nerobím to. Pijem Bud Light. Ak nám chcú dať sponzorstvo, nehneval by som sa,“ prezradil prostredníctvom videosprávy.

V súčasnosti sa venuje vedľajším projektom

Fieldy ďalej informoval o svojich činnostiach mimo KORN. „Mám veľa projektov. Ak sa pozriete na moju históriu, uvidíte, ako bláznivo sa obliekam. Nie preto, že by som stratil rozum. Som zabávač a som hudobník. To je presne to, čo robím. Robil som to už v L.A.P.D, v skupine pred KORN. Robil som to odmalička. Som klaun a sám som sa tak nazval. Hovoril som s Nikkim Sixxom z MÖTLEY CRÜE, ktorý mi povedal – Som pripravený zmeniť sa na klauna. Odpovedal som mu – To som ja. A začal som sa smiať. Ďalej mu vravím – „Človeče, sme si veľmi podobní, až na na to, že ty si sa asi 9-krát predávkoval a stále žiješ.“ Poslal mi knihu. Cením si to. Tiež mám knihu a rôzne projekty. Rapový FIELDY´S DREAMS, sólový album „Bassically“, STILLWELL nie je novinka; sme tu už asi 15 rokov. A keď už hovorím o projektoch, tak tu máme videoklip ku skladbe Rock the House od STILLWELL, ktorá práve vyšla. Je to náš druhý singel. Ešte raz ďakujem za podporu, mám vás rad, Fieldy,“ ukončil svoj príspevok fanúšikom.

Ešte dodáme, že v STILLWELL spolupracuje s raperom Anthony „Q-Unique“ Quilesom a Noah „Wuv“ Bernardom (P.O.D.).