Scott Kelly (NEUROSIS) končí s hudbou, učinil šokujúce priznanie. Psychicky týral manželku aj deti

Scott Kelly, dnes už bývalý gitarista a vokalista kapely NEUROSIS, sa priznal k týraniu svojej rodiny.

Scott Kelly

Scott Kelly, zakladajúci gitarista a spevák kapely NEUROSIS sa verejne priznal k emocionálnemu, finančnému, verbálnemu a fyzickému zneužívaniu svojej manželky a detí. 55-ročný muzikant taktiež potvrdil, že so 100% istotou končí ako profesionálny hudobník a dodal, že jeho jediným cieľom je postarať sa po zvyšok života o svoju rodinu, poskytnúť jej bezpečný priestor na psychické uzdravenie a obnoviť jej dôveru.

V obsiahlom vyhlásení zverejnenom na svojej facebookovej stránke Kelly napísal dlhú a emociálnu spoveď tohto hudobníka. uvaádzame ju v plnom znení.

„Vzhľadom na nedávne udalosti mám pocit, že jednoznačne potrebujem riešiť nejaké fámy a uviesť veci na pravú mieru. Niekoľko posledných rokov som sa zapájal do emocionálneho, finančného, verbálneho a fyzického týrania mojej manželky a mladších detí. Keď som začal byť paranoidný, že sa to dozvedia ľudia, našiel som spôsoby, ako zabrániť manželke i deťom v práci a škole, vytvoril som rozpory s priateľmi a členmi rodiny. Stal som sa posadnutý kontrolou a používal som hrozby, manipuláciu, vyhrážky sebapoškodzovaním a samovraždou, spôsoboval som ľuďom fyzickú ujmu a tiež škody na ich reputácii, len aby som si túto kontrolu udržal.

Keď som vedel, že moja žena odíde, snažil som sa ju a ostatných presvedčiť, že som blázon, vidím veci a že neviem, čo robím. Snažila sa mi pomôcť terapiou a psychiatrami. Moje klamstvá a podvody sa pred profesionálmi rozpadli. Keď sa žena konečne pokúsila odísť, vo dne v noci som ju prenasledoval, obťažoval a spôsobil, že ona a naši najmladší žili v neustálom strachu.

Klamal som alebo hovoril polopravdy toľkým ľuďom. No už nechcem. Svoju ženu bezhranične milujem. Je to najlepší človek, akého poznám. Je veľmi úprimná, milujúca a dobrá až na kosť. Tento list je obrovským zjednodušením nenapraviteľných škôd, ktoré som spôsobil, a neodpustiteľných vecí, ktoré som jej a našim deťom spôsobil. Povedať viac na tomto verejnom fóre by nikomu nepomohlo. Keď pravda začala presakovať von, našli sa ľudia, ktorí sa pokúšali obviniť moju manželku z môjho týrania a ľudia o nej šírili smiešne a škodlivé klebety. Je to v prdeli. Ak si osvojujete túto mentalitu alebo šírite tieto fámy, musíte s tým kurva prestať.

Vystupovanie na pódiách vníma ako zlé rozhodnutie

Mám niekoľko vážnych problémov, ktoré riešim, a oddelil som sa od každého, kto je spojený s mojím verejným životom, aby som sa mohol sústrediť na vlastné toxické sračky. Keď bola moja žena taká láskavá a odpovedala na otázky o mojej neprítomnosti, čelila šialeným obvineniam. Nedávno došlo k situácii, ktorá bola tak na hovno, že si z mojej strany vyžiadala okamžitú akciu, aby som to uviedol na pravú mieru. Moja žena hovorí v mojej neprítomnosti za mňa a už som povedal, že je veľmi úprimná. Ak nechcete pravdu, rozhodne sa jej nepýtajte. Taktiež nie je vhodné priblížiť sa k našim deťom alebo sa ich vypytovať.

Teraz už viem, že žiť verejný život a byť na pódiu bolo tým najhorším rozhodnutím, aké som mohol urobiť, vzhľadom na to, aký som. Skryl som sa za pozornosť, neopodstatnený rešpekt a obdiv. Využil som svoje sociálne postavenie na priamu a nepriamu manipuláciu s vami všetkými a na skrytie zneužívania mojej rodiny. Dostal som zadosťučinenie z môjho podvodu a vnímania kontroly nad všetkými zúčastnenými.

So 100% istotou natrvalo končím ako profesionálny hudobník. Niektorí ľudia môžu byť na scéne, ako je táto, kde neexistuje žiadna zodpovednosť a zachovávajú si svoju integritu. Ja však nie. Mojím jediným cieľom po zvyšok môjho života je starať sa o moju rodinu, poskytnúť im bezpečný priestor na uzdravenie a obnoviť ich dôveru.

Dúfam, že to ochráni moju manželku pred ďalšími útokmi a konečne dopraje mojej rodine pokoj.“

Zdroj: blabbermouth.net