Legendárna formácia U.D.O. mieri do Bratislavy. Na koncert pozýva samotný líder kapely a jeho syn

Koncert nemeckých heavy metalistov U.D.O. sa nezadržateľne blíži. Pozrite, čo odkazuje legendárny hlas svojim fanúšikom.

U.D.O. v Košiciach. Foto: Ján Magdoško

BRATISLAVA. Už v nedeľu 13. novembra sa v bratislavskom klube MMC zastaví nesmrteľný spevák a žijúca legenda heavy metalu Udo Dirkschneider. Najskôr pôsobil v dnes už kultovej kapele ACCEPT, ale už dlhé roky funguje sólovo pod vlastnou značkou U.D.O. Tam mu od roku 2015 robí spoločnosť aj jeho syn a zároveň bubeník Sven Dirkschneider.

Spoločne nahrali videopozvánku pre slovenských fanúšikov, ktorým odkazujú že tento koncert bude nezabudnuteľných zážitkom a privezú so sebou najväčšiu šou v histórii kapely.

Pôvodne to malo byť turné na podporu albumu z roku 2021 s názvom „Game Over“, ale z dôvodu celosvetovej pandémie bolo odložené a U.D.O. medzičasom vydal nový album „My Way“ (2022), ktorý je plný spevákových obľúbených cover verzií od velikánov ako LED ZEPPELIN, AC/DC alebo QUEEN. K ich hitu „We Will Rock You“ natočil aj vtipný videoklip. Tento song možno zaznie aj na koncerte v Bratislave spolu s ďalšími peckami.

A aby toho nebolo málo, koncertnú zostavu kapely na toto turné doplnil pôvodný basgitarista ACCEPT Peter Baltes, ktorý s nimi nahral prvých 15 štúdiových albumov.

Vstupenky sú ešte stále dostupné za zvýhodnenú cenu v sieti predpredaj.sk (TU), ale s nákupom nečakajte na poslednú chvíľu, pretože sa rýchlo míňajú.

FB Event

Banner ku koncertu U.D.O. v Bratislave

Tlačová správa