NOVINKY OD PARADISE LOST, FEAR FACTORY ALEBO FREEDOM CALL

PARADISE LOST začali nahrávať nový album. FEAR FACTORY zrušili európske turné. Koncerty FREEDOM CALL na Slovensku zrušené promotérom! ALL THAT REMAINS vydajú nový album. PERIPHERY zverejnili novú skladbu. IRON REAGAN majú nový klip.
Britskí metalisti  PARADISE LOST začali v Orgone Studios s producentom Jaime Gomez Arellanom nahrávať nový, zatiaľ nepomenovaný štúdiový album, ktorý by mal vyjsť koncom apríla 2015 prostredníctvom labelu Century Media Records.

Industrial metalová kapela FEAR FACTORY zrušila svoje európske turné, ktoré bolo plánované na jar. Dôvodom je práca na ich novej štúdiovej doske, na ktorej si chcú dať veľmi záležať. Najbližšie k naším hraniciam by toto turné bolo v mestách Viedeň, Budapešt, Praha alebo Wroclaw. Budeme si tak musieť počkať.

Happy metalisti FREEDOM CALL sa mali 28. a 29. novembra predstaviť v Banskej Bystrici a v Bratislave. No nestane sa tak, pretože koncerty zrušila usporiadajúca agentúra EPG. Táto správa sa objavila na oficiálnom facebooku kapely. „Naše koncerty na Slovensku boli zrušené promotérom. Sme sklamaní, pretože sme s promotérmi mali množstvo trpezlivosti a dôveru k nim. Toto nie je správna cesta…,“ píšu na oficiálnom facebookovskom profile.

Kapela ALL THAT REMAINS vydá 24.februára prostredníctvom vydavateľstva Razor & Tie nový štúdiový album s názvom „The Order of Things“. Producentskej úlohy sa na tejto novinke zhostil Josh Wilbur, ktorý predtým pracoval napríklad s LAMB OF GOD alebo GOJIRA.

PERIPHERY zverejnili novú skladbu s názvom „The Scourge“ z ich chystaného dvoj albumu „Juggernaut: Alpha“ a „Juggernaut: Omega“, ktorý vyjde 26.januára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Spomínanú pieseň nájdete pod novinkami.

Crossover/hardcore punková smečka IRON REAGAN, ktorá je bočným projektom hudobníkov s MUNICIPAL WASTE alebo už bývalých členov DARKEST HOUR nahrala nový videoklip ku skladbe „I Wont Go“, ktorá pochádza z ich aktuálnej, v poradí druhej štúdiovej nahrávky „The Tyranny of Will“. Videoklip nájdete nižšie.