INFO OD VIACERÝCH KAPIEL: DREAM THEATER CHYSTAJÚ NOVÝ ALBUM

DREAM THEATER vo februári zamieria do štúdia. MARILYN MANSON a VENOM zverejnili nové piesne. Poliaci HATE majú nový klip. ADRENALINE MOB vydajú nové EP. Festival OBSCENE EXTREME potvrdil ďalšie kapely. Slováci THE INFINITE WITHIN zo Zvolena nahrali videoklip.
Prog metalové ikony DREAM THEATER oznámili, že vo februári sa odoberú do štúdia aby nahrali nový, v poradí už dvanásty štúdiový album. Vydanie zatiaľ nepomenovanej novinky je naplánované na jeseň tohto roka a to prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

MARILYN MANSON zverejnil novú skladbu s názvom „Cupid Carries a Gun“ z jeho štúdiovej novinky „The Pale Emperor“, ktorá vyjde 19. januára prostredníctvom jeho vlastného vydavateľstva Hell, etc. My ešte pripomenieme, že Manson oslávil 5.1. svoje 46. narodeniny. Novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

Britskí veteráni VENOM vypustili do sveta novú pieseň „Long Haired Punks“ z ich chystaného, v poradí štrnásteho štúdiového albumu „From Very Depths“, ktorý vyjde 27. februára prostredníctvom labelu Spinefarm Records. Nový song nájdete nižšie.

Poľskí death metalisti HATE zverejnili nový videoklip ku skladbe „Valley of Darkness“ z ich novej štúdiovej radovky „Crvsade: Zero“. Tá sa dostane na pulty predajní 30. januára prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Kapela ADRENALINE MOB vydá 9. februára (v Európe len digitálne) prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nové CD nazvané „Dearly Departed“, ktoré bude obsahovať akustické verzie ich piesní, ktoré však budú mať iné názvy a tešiť sa môžete aj na rôzne cover skladby.

Organizátori festivalu OBSCENE EXTREME potvrdili pre 17. ročník, ktorý sa uskutoční 8. – 12. júla v Trutnove ďalšie kapely. Menovite: Španielov ENTRÖPIAH, americký hardcore/grind spolok CLOUD RAT, českých DESTRUCTION OF ANAL GARLAND, old-school death metalistov INCARCERATION, death/grindových FOETAL JUICE, dánskych grinderov UxDxS, crusterov FREDAG DEN 13:E, old-schoolovú grind smečku CRETIN, tri divožienky z NERVOSA, brutal death grinderov z Holandska COTE D AVER a holandské death/thrash metalové combo THANATOS.

Slovenská technical brutal death metalová partia THE INFINITE WITHIN zo Zvolena natočila videoklip k titulnej piesni „Vast Nebulated“ z ich debutového počinu „Bestial Void Inevitability“, ktorý vyšiel v júni 2014. Videoklip nájdete nižšie.