HYPNOS prerobili skladbu od KRABATHOR, TUBLATANKA nahrala počas turné nový klip

HYPNOS zverejnili nové video. TUBLATANKA nahrala nový klip počas priebiehajúceho turné. FOO FIGHTERS zverejnili novú skladbu. SYLOSIS s novým videom. Novú pieseň prezentujú aj AUTUMN NOSTALGIE.

HYPNOS

Českí death metalisti HYPNOS zverejnili nové lyric video ku cover skladbe „Short Report on the Ritual Carnage“ od KRABATHOR z ich aktuálneho EP „Deathbirth“.

TUBLATANKA valcuje Slovensko výročným 40 rockov Dobrí priatelia tour (reportáž z Bardejova nájdete TU). Legendárna kapela na ňom predstavuje nový album „Uprostred chaosu“. Práve na turné nakrútila skupina aj nový klip „Rieka života“, ktorý zachytáva atmosféru na koncerte v Topoľčanoch. Maťo Ďurinda, Juraj Topor a Peter Schlosser sa teraz tešia na posledné štyri zastávky turné a na koncert v rodnom meste 25. mája v bratislavskom klube MMC! Rockovú baladu zložil basgitarista Juraj Topor a text k piesni napísala Maťova manželka Mirka Ďurindová. Skladba Rieka života je o láske, ktorá prúdi v nás ako rieka potrebná pre život človeka. – tlačová správa

Kapela FOO FIGHTERS zverejnila novú skladbu „Under You“ z albumu „But Here We Are“. Dátum vydania je stanovený na 2. júna prostredníctvom vydavateľstiev Roswell/RCA. Taktiež dávame do pozornosti ich bezplatnú streamovaciu udalosť „Foo Fighters: Preparing Music for Concerts“, ktorá sa uskutoční 21. mája o 21:00 hod (SEČ). Počas nej zahrajú aj niekoľko piesní z chystaného albumu a očakávajte aj nejaké prekvapenia, plus zábery zo zákulisia. To všetko bude zachytené v ich vlastnom štúdiu 606. Pre viac informácii kliknite SEM.

Britská formácia SYLOSIS sa prezentuje novým live videom skladby „Deadwood“. Materiál sa natáčal 21. marca vo Wembley počas ich turné s LAMB OF GOD a KREATOR.

Post black metalové zoskupenie AUTUMN NOSTALGIE zo Šamorína vydá 2. júna prostredníctvom vydavateľstva Northern Silence Productions nové splitko „Awaking Mechanon“ spolu s kapelou HÆNESY. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Hüperion“. „Na život sa nedá zvyknúť, povedal Béla Hamvas. Celá naša nová pieseň bola inšpirovaná životným dielom Bélu Hamvasa, ktorého myšlienky definujú náš každodenný život. Hüperion si ho pripomína,“ uvádza kapela na sociálnych sieťach.