NOVINKY OD CAVALERA CONSPIRACY, BLACK LABEL SOCIETY A INÝCH

Bratia Cavalerovci sa činia, nahrali nové skladby na album Cavalera Conspiracy. Novinka Black Label Society vyjde v auguste. Francúzi Wormfood a američania Limp Bizkit zverejnili nové skladby z pripravovaných albumov.
Bratia Cavalerovci Max a Igor dokončili práce na pokračovateľovi albumu Inflikted ich kapely Cavalera Conspiracy. Novinka bola nahrávaná opäť s Loganom Maderom (Ex – Machine Head, Soulfly), ktorý sa postará aj o finálny mix. Zatiaľ bezmenný materiál by mal vyjsť na konci roka u Roadrunner Records.

Black Label Society zverejnili dátumy vydania v poradí už svojho desiateho štúdiového albumu, ktoré kapela nahrala už s novým bubeníkom Willom Huntom. Nový materiál Black Label Society vyjde teda začiatkom augusta prostredníctvom Roadrunner Records.

Francúzska kapela Wormfood podpísala zmluvu s vydavateľstvom Deadlight Entertainment, ktoré by malo vydať ich nový materiál. Od posledného štúdiového albumu France už ubehlo 5 rokov. ODvtedy sa však v kapele aj veľa zmenilo. Novú zostavu Wormfood tvoria gitarista Renaud Fauconnier, basák Vincent Liard, bubeník Thomas Jacquelin, klávesista Alex Wursthorn a spevák a gitarista Emmanuel "El Worm" Levy. Kapela na svojom Myspace profile (www.myspace.com/wormfood) zverejnila ochutnávku skladby z pripravovaného albumu Posthume a síce Les Noces Sans Retouest.

Veteráni nu – metalu Limp Bizkit zverejnili na svojej oficiálnej stránke (www.limpbizkit.com/whytry) úplne novú skladbu Why Try. Skladba bude na pripravovanom albume Gold Cobra, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka prostredníctvom Interscope Records.