CAVALERA CONSPIRACY DOKONČILI DRUHÝ ALBUM

Vydavateľstvo Roadrunner Records oznámilo, že nahrávka Cavalera Conspiracy je už hotová a taktiež oznámili aj kedy vyjde. Američanom Nevermore vyjde na konci mája nový album. Fanúšikom ponúkajú ako ochutnávku z neho ďalšiu skladbu. Cephalic Carnage začali pracovať na novom albume.
O tom, že bratia Cavalerovci pripravujú nasledovníka ich debutu Inflikted pod hlavičkou Cavalera Conspiracy sme vás už informovali. Bratia ho už aj dokončili, ale album zatiaľ nepomenovali. Ich vydavateľstvo Roadrunner Records oznámilo však, že nový album CC nevyjde skôr ako v roku 2011 vzhľadom nato, že zachvíľu vyjde album Maxovej kapely Soulfly nazvaný Omen.

Američania Nevermore zverejnili ďalšiu skladbu z pripravovaného albumu The Obsidian Conspiracy. Ide o pieseň Without Morals, ktorú si môžete vypočuť cez www.myspace.com/nevermorefans Nevermore vydajú nový materiál kompletne 31. mája u Century Media Records.

Ďalší američania Cephalic Carnage začali pracovať na pokračovaní albumu Xenosapien z roku 2007. Zatiaľ bezmenný album skupina nahráva vo vlastnom štúdiu s dlhoročným inžinierom a producentom kapely Daveom Oterom. Kapela oznámila, že bližšie informácie oznámi čoskoro. Novinka by mala vyjsť niekedy na jeseň tohto roka.