ROTTING CHRIST ZRUŠILI BRATISLAVSKÝ KONCERT

Dnes sa dozviete dôvod zrušenia bratislavského kocnertu grékov Rotting Christ. Dozviete sa, že vo Whitesnake nastali personálne zmeny. Opäť sa obnoví projekt A Perfect Circle. Blackáči Woe nahrávajú nový album. A nakoniec lahôdka. Iron Maiden zahrali naživo novú skladbu El Dorado, ktorú si samozrejme môžete pozrieť prostredníctvom nášho servera.

Nepríjemná správa prišla z tábora Rotting Christ. Tí zrušili niekoľko svojich vystúpení, pretože frontman Sakis Tolis si zlomil nohu. Tá sa bude liečiť aspoň jeden mesiac a tak kapela nemala na výber a musela zrušiť prvú časť turné. Medzi zrušenými koncertami žiaľ figuruje aj bratislavský koncert, ktorý mal byť 6. júla. Okrem iných vystúpení museli Rotting Christ zrušiť aj koncert na Metal Campe v Slovinsku. „Z hĺbky našej duše chceme vyjadriť naše obrovské sklamanie zo zrušenia niekoľkých koncertov. Sľubujeme našim bratom a sestrám, že od 15. júla už budeme späť v bojovom poli,“ uviedol v oficiálnej správe frontman Tolis. 

Značne veľká výmena členov sa uskutočnila v legendárnej kapele Whitesnake. Kapelu opúšťa basák Uriah Duffy a bubeník Chris Frazier. Kapela okolo dave Coverdalea zohnala zatiaľ iba nového bubeníka, tým sa stal Brian Tichy, ktorý pôsobil napríklad vo Foreigner, Billy Idol, Velvet Revolver alebo aj u Ozzyho Osbourna.

Maynard James Keenan a Billy Howerdel oznámili, že sa po šiestich rokoch vracajú na scénu s projektom A Perfect Circle.

Americkí blackmetalisti Woe oznámili, že dokončili nahrávanie nového štúdiového albumu s názvom Quietly, Undramatically. S masteringom začnú 3. júla. Oficiálny dátum vydania nového albumu zatiaľ nezverejnili.

Legenda Iron Maiden už predstavila svoj nový singel El Dorado fanúšikom aj naživo. Stalo sa tak na koncerte v americkom Dallase. Ako im to išlo si môžete pozrieť aj vy. Video je pod dnešnými novinkami.