NOVÝ VIDEOKLIP IRON MAIDEN

Artwork a podrobnosti o novom albume Raunchy. Nová skladba Katakalysm. Videoklip k pilotnej skladbe nového albumu Iron Maiden.

Dánski heavy metalisti Raunchy už dokončili práce na ich novom štúdiovom albume. Jeho názov bude A Discord Electric a vo väčšine krajín Európy výjde 11. októbra prostredníctvom Lifeforce Records. Okrem tracklistu, ktorý obsahuje 12 skladieb členovia kapely odhalili aj artwork nového albumu, ktorý vám samozrejme prinášame. Spevák Kasper Thomsen sa vyjadril, že ide o najúžasnejší a najzaujímavejší album aký kedy Raunchy vydali, ktorý navyše obsahuje veľa experimentov.

Nový album očakávame aj od kanadských death metalistov Katakalysm. Ako sme vás už na našich stránkach informovali, ich jedenásty štúdiový album bude niesť názov Heaven´s Venom a na európske pulty sa dostane 13. augusta. Hudobníci pripravili pre fanúšikov ďalši predkrm v podobe sprístupnenia skladby z nového albumu, ktorá má názov Determined (Vows of Vengeance). SKladbu si môžu fanúšikovia vypočuť na MySpace stránke kapely.

Dnešné novinky zakončíme v tábore legendárnych Iron Maiden. Už asi všetci netrpezlivo čakáme na vydanie ich pätnástej štúdiovky The Final Frontier, ktorá sa začne predávať 17. augusta. Zostava okolo Steva Harrisa už predstavila aj pilotný singel, ktorý nesie rovnaký názov ako celý album. Dnes k tomuto singlu pridala aj zbrusu nový videoklip a tak fanúšikom opäť spríjemnila čakanie na nový album. Videoklip si môžete pozrieť na oficiálnej stránke Iron Maiden.