Novými piesňami sa prezentujú CHILDREN OF BODOM, SOULFLY a KRISIUN. Slováci ABSTRACT s novým klipom

CHILDREN OF BODOM, SOULFLY a KRISIUN zverejnili nové skladby. Bubeník kapely TANKARD hospitalizovaný v nemocnici. SUPERJOINT a ABSTRACT majú nové klipy.

children-of-bodom-2013-1

CHILDREN OF BODOM

Fínska populárna skupina CHILDREN OF BODOM vyrukovala na fanúšikov s novou piesňou nazvanou „I Worship Chaos“, ktorú nájdete na ich rovnomennej štúdiovej nahrávke. Tá vychádza 2. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kapela SOULFLY zverejnila titulnú skladbu z ich v poradí desiatej štúdiovky nazvanej „Archangel“, ktorá vyjde 14. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Brazílskí death metalisti KRISIUN zverejnili lyric video ku piesni s názvom „Ways of Barbarism“ pochádzajúcej z ich čerstvej novinky „Forged in Fury“.

Olaf Zissel, bubeník pivných thrash metalistov TANKARD, bol prijatý do nemocnice s podozrením na mŕtvicu. Podľa jeho slov sa mu však darí dobre a podstúpi ešte nejaké testy v priebehu nasledujúcich dní. TANKARD si tak museli nájsť dočasnú nahrádu, keďže ich čakajú vystúpenia na festivaloch Summer Breeze a Motocultor. Dočasný záskok obstará Gerd Lücking (HOLY MOSES), ktorý u nich v minulosti pôsobil ako zvukový technik. „Sme šokovaní a Olafovi držíme palce, aby bol čo najskôr prepustený z nemocnice a chceme poďakovať Gerdovi, s ktorým sme sa dohodli, že s nami odohrá nasledujúce koncerty,“ píše sa vo vyhlásení kapely.

Znovuaktívna kapela SUPERJOINT (orig. SUPERJOINT RITUAL) na čele s Philom Anselmom (PANTERA, DOWN) má nový videoklip k songu „Ozena“, ktorý sa natáčal v House of Blues v New Orleans. My ešte dodáme, že kapela vystupuje pod skráteným názvom kvôli právnym dôvodom.

Uznávaná slovenská inštrumentálna kapela ABSTRACT z Banskej Bystrice, ktorá oslavuje 20. výročie kapely, nahrala nový videoklip ku piesni „Silhouettes“ z ich stále aktuálnej štúdiovky „Lightheory“. Obrazový materiál sa nahrával pod režisérskou a producentskou taktovkou Kovisa.