A PERFECT CIRCLE CHCÚ NAHRAŤ NOVÝ MATERIÁL

Dnes sa dozviete, že A Perfect Circle pomaly pracujú na nových skladbách. Deathspell Omega vydajú piaty štúdiový album. Basgitarista amerických Unearth zahynul pri dopravnej nehode. Nemci Empyrium obnovili svoju činnosť.

Americká kapela A Perfect Circle má v pláne pokračovať a nahrať nový materiál. Podľa slov gitaristu Billyho Howerdela pracuje kapela na nových piesňach. Spoločne s frontmanom Maynardom Jamesom Keenanom vytvorili už nejaký materiál. Kedy by mal však debut od nového štartu kapely v roku 2008 vyjsť sa nezmienil. Niektoré z nových skladieb vraj chce kapela prezentovať na niektorých koncertoch.

Francúzska black metalová skupina Deathspell Omega dokončile práce na 5. albume Paralectus. Ten vyjde 9. novembra prostredníctvom domáceho labelu Season of Mist. Na novinke sa bude nachádzať 10 nových skladieb. Albumom Paralectus kapela zakončí trilógiu albumov.

Dnes vám prinesieme aj trošku staršiu správu o úmrtí ďalšieho hudobníka. 20. septembra zahynul pri dopravnej nehode basák američanov Unearth Chris „Rover“ Robert Rybicki. Osudným sa mu stal jeho motocykel.

Nemecká kapela Empyrium je späť! Na radový album si však budú musieť fanúšikovia tejto kapely ešte počkať. Ako ochutnávku kapela nahrala novú skladbu The Days Before the Fall, ktorá sa objaví na pripravovanej kompilácii vydavateľstva Prophecy Productions.