ANVIL NAHRÁVAJÚ NOVÝ ALBUM, TRIPTYKON ZVEREJNILI VIDEOKLIP

Kanaďania Anvil začali nahrávať nový album. Triptykon nahrali zaujímavý videoklip a vyjde im Box Set. Norther taktiež nahrávajú nový album. Druhý sólový album sa chystá vydať spevák poľských Riverside.
Kanadská metalová legenda Anvil začala nahrávať nový album. Novinka sa nahráva v Studio 606, ktoré patrí Daveovi Grohlovi (Foo Fighters, Them Crooked Vultures, ex – Nirvana) s producentom Bobom Marletteom. Juggernaut of Justice by malo vyjsť na jar roku 2011 prostredníctvom The End Records.

Kapela Toma Warriora Gabriela Triptykon natočila videoklip na skladbu z nového EP Shatter. Klip režíroval Phillip Hirsch z nemeckého filmového štúdia Film-M. Klip sa natáčal na konci septembra a kombinuje v sebe okultné prvky metalu s temnou estetikou éry nemých filmov z roku 1920. Shatter nájdete pod novinkami. Okrem toho kapela plánuje vydať Box Set Eparistera Daimones – The Complete Session, ktorý vyjde na dvoch vinyloch 25. oktoébra prostredníctvom Century Media Records/Prowling Death Records.

V týchto chvíľach sa v štúdiu nachádza aj fínska skupina Norther, ktorá momentálne usilovne pracuje na šiestom albume Circle Regenerated. Album by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom Century Media Records.

Mariusz Duda, teda spevák a basák progresívnej kapely Riverside pracuje na druhom sólovom albume nazvanom Lunatic Soul II. Druhý sólový počin tohto speváka vyjde 25. októbra a bude obsahovať 9 nových skladieb.