ĎALŠÍ SLASHOV ALBUM BY MAL NASPIEVAŤ SPEVÁK ALTER BRIDGE

Slash odhalil meno človeka, ktorý naspieva jeho ďalší sólový album. Crowbar zverejnili názov nového albumu. Francúzsky festival Hellfest potvrdil viaceré zvučné mená. Na záver sa dozviete podrobnosti o novinke Battlelore.

Podľa SundayMercury.net ďalšiu Slashovu sólovku naspieva spevák Alter Bridge Myles Kennedy. Aj tento Slashov krok vedie ku špekuláciám pritiahnuť Kennedyho do Velvet Revolver. Slash však tieto špekulácie poprel.

Američania Crowbar zverejnili názov nového albumu. Novinka sa bude volať Sever the Wicked Hand a vyjde 8. februára prostredníctvom vydavateľstva E1 Music.

Pomaly začína obdobie zverejňovania kapiel na najväčšie európske festivaly. Francúzsky Hellfest potvrdil Ozzyho Osbournea a nemeckých veteránov Scorpions. Okrem týchto veľkých mien sa návštevníci Hellfestu môžu tešiť aj na Opeth, Black Label Society, Kreator, Sodom, Mayhem, Anathemu, Therion a Bolt Thrower. Ostané mená určite ešte pribudnú časom, no už teraz vyzerá Hellfest viac ako zaujímavo.

Battlelore kompletne dokončili práce na novom albume Doombound. Album obsahuje 11 nových skladieb, ktoré budú tvoriť vôbec prvý koncepčný album týchto Fínov. Koncept albumu bude tvoriť príbeh o tragickej smrti J.J.R. Tolkkiena. Skladby budú podľa slov kapely dynamické, atmosférické a epické. Limitovaná edícia bude obsahovať bonusový DVD disk zostavený z osobných materiálov členov kapely. Okrem nich budú mať fanúšikovia k dispozícii materiál z dvoch živých vystúpení, dve tour videá, všetky videoklipy a obrovskú fotogalériu. No a my ešte dodajme, že novinka vyjde 28. januára prostredníctvom Napalm Records.