AXXIS CHYSTAJÚ DVD KU 20. VÝROČIU

Nemci Axxis chystajú DVD k 20. výročiu kapely. Fíni Rotten Sound pripravujú na marec nový album. Enthrone nahrali cover verziu od Type O Negative.
Nemecká kapela Axxis pripravuje pri príležitosti 20. výročia kapely vydať DVD s názvom 20 Years of Axxis. Dvd bude obsahovať záznam z koncertu v nemeckom Bochume z roku 2009 a bude obsahovať 33 skladieb. Na koncerte mala kapela množstvo hostí, z ktorých spomenieme napríklad Kosta Zafirou (Pink Cream 69), Rolf Stahlhofen (sx – Sohne Mannehimes) alebo aj komedianta The Obela. 20 Years of Axxis si kapela vydá sama prostredníctvom vlastného vydavateľstva a malo by sa tak stať začiatkom roka 2011.

Rotten Sound plánujú na 15. marca vydanie nového albumu Cursed. Tá sa dostane na pulty obchodov prostredníctvom Relapse Records. Na novinke bude 16 nových a smrtiacich songov.

Fínska kapela Enthrone nahráva vo fínskom D-Studios cover verziu skladby Wolf Moon od Type O Negative a Presence of the Dead od Pestilence. Wol Moon sa objaví na spomienkovom albume na predčasne zosnulého frontmana Type O Negative Petra Steela.