ŽEBY SME POZNALI MENO NOVÉHO BUBENÍKA DREAM THEATER?

Internetový server Blabbermouth.net zverejnil neoficiálnu správu o novom bubeníkovi Dream Theater. Queen of the Stone Age začnú v januári nahrávať šiesty album. Sirenia zverejnila artwork a videotrailer k novému albumu.
Podľa neoficiálnych správ Dream Theater už zvolili náhradu za Mikeho Portnoya. Mal by sa ňou stať 40 ročný nemec Marco Minnemann, ktorý spolupracoval už napríklad aj s Nenou, Paulom Gilbertom, Ephel Duath, Joe Satrianim. Samotná kapela však nič oficiálne nepotvrdila a vlastne nedala k tejto neoficiálnej správe žiadne stanovisko. Hlavným iniciátorom tejto správa bol server Blabbermouth.net. Takže asi sa nechajme všetci ešte prekvapiť…

Gitarista Dean Fertita z kapely Queen of the Stone Age prezradil pre rádio The Pulse, že kapela začne nahrávať nový, v poradí šiesty album už v januári. Novinka bude prvým albumom od roku 2007, kedy vyšiel album Era Vulgaris. Dôvodom tejto dlhej pauzy bola účasť Josha Hommeho na nahrávaní a cestovaní so superkapelou Them Crooked Vultures. Fertita prezradil, že všetci majú kopu nápadov a už sa nevedia dočkať nástupu do štúdia.

Nasledujúci album os gothicov Sirenia – Enigma of Life sa už čoskoro dostane na pulty obchodov. Presnejšie tak bude 21. januára prostredníctvom Nuclear Blast. Na novinke bude 12 skladieb a limitovaná edícia bude obsahovať 2 bonusové skladby. My vám teraz ponúkame artwork nového albumu a pod ním nájdete videotrailer ku Enigma of Life.