BRAINSTORM ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU

Predajnosť nového albumu EDGUY. Spevák WHITESNAKE oslavuje životné jubileum. BRAINSTORM zverejnili novú skladbu. KVELERTAK zajtra vydávajú album a zverejnili nový videoklip.
Zahraničný server TheQuietus.com zverejnil zaujímavý rozhovor s členmi švédskej formácie AMON AMARTH. V rozsiahlom rozhovore prišla na reč ako na začiatky kapely, tak aj na ich posledný album a plány do budúcnosti. Na otázku, ako sa zmenil ich život po tom, ako kapela prerazila gitarista Olavi Mikkonen odpovedal, že hlavnou výhodou je fakt, že odkedy sa kapela stala stálicou na metalovej scéne, jej členovia majú viac času na skúšanie a prípravu nových materiálov, pretože sa kapele už venujú naplno a nemusia chodiť do civilného zamestnania. Olavi odpovedal aj na otázku týkajúcu sa smerovania kapely po poslednom úspešnom albume. Za všetkých členov kapely deklaroval, že štýl Amon Amarth sa nezmení na úkor toho, že by mohli preraziť medzi širokú verejnosť, či sa dokonca objaviť v televízii. Olavi sa dokonca vyjadril, že by bol rád, keby bol ďalší album ešte o niečo tvrdší a brutálnejší. Originál článku v anglickom jazyku nájdete na tejto adrese.

O pripravovanom albume nemeckej formácie BRAINSTORM sme vás informovali pred niekoľkými dňami. Zrekapitulujme si, že album, na ktorom sa bude nachádzať desať skladieb sa na verejnosť dostane 30. septembra a bude niesť názov On The Spur of The Moment. Pre spríjemnenie čakania sa kapela rozhodla zverejniť jednu skladbu z novinky, konkrétne Below The Line. Skladbu si môžete vypočuť na konci článku.