Prvý tohtoročný koncert METALLICY môžete pozerať naživo aj vy. Nové klipy majú DREAM THEATER a PARADISE LOST

Prvý tohtoročný koncert METALLICY bude dostupný vďaka streamu. DREAM THEATER a PARADISE LOST s novými klipmi. O slovo sa hlási česká kapela S.A.W..

F1 Rocks in India with Vladivar - Metallica Concert

METALLICA. zdroj: F1 Rocks

Legendárna METALLICA odohrá svoj prvý tohtoročný koncert v sobotu 6. februára na vypredanej akcii „The Night Before“ v San Franciscu, čo je koncertná udalosť pred 50. ročníkom Super Bowlu. METALLICA odohrá svoj set okolo 20:30 hod. miestneho času (u nás to už bude nedeľa 5:30 hod. ráno). Koncert sa bude dať pozerať naživo na oficiálnom YouTube kanáli METALLICY alebo na tomto odkaze.

Prog metaloví velikáni DREAM THEATER natočili nový obrazový materiál ku skladbe „The Gift of Music“ z ich opulentnej novej radovky „The Astonishing“, ktorá vyšla 29. januára prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Britskí veteráni gothic metalu PARADISE LOST majú nový videoklip ku piesni s názvom „Terminal“, pochádzajúcej z ich aktuálnej štúdiovky „The Plague Within“. Klip sa natáčal 17. augusta minulého roka v nemeckom Bielefelde.

Česká skupina S.A.W. sa hlásia z podsvetia. Kapela sa sformovala iba vlani na troskách skupiny tartarO:s a z pôvodne štúdiového albumu sa stala regulárna kapela plná skúsených muzikantov. S.A.W. pomaly zverejňujú svoju tvorbu. Pod správičkou si vypočujte pieseň „Střílej“.