HELLOWEEN A STRATOVARIUS SA DVAKRÁT PREDSTAVIA NA SLOVENSKU

HELLOWEEN, STRATOVARIUS – THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/2011

Piatok 28.1.2011 – Hlohovec
Sobota 29.1.2011 – Prešov

Po neuveriteľnom balíku Helloween s Gamma Ray na Hellish World Tour 2007/08 vo viac ako 40 krajinách sveta na 4 kontinentoch štartuje Helloween, nemecká metalová legenda nové turné ku novému albumu pracovne nazvanom „7 Sinners“. Turné začína mesiac po vyjdení albumu (album vyjde okolo Všech svätých a Halloweenu) a sprievodcom tohto ťaženia sa stal nikto iný ako fínska superskupina Stratovarius. Toto samo o sebe sľubuje neskutočnú power metalovú party pre desaťtisíce fanúšikov nielen v Európe. Slovensko je zastúpené na tomto turné dvomi zastávkami a pre Helloween to budú úplne nové mestá : Hlohovec a Prešov.

Vynovená hlohovecká športová hala privíta takúto zahraničnú hviezdu poprvýkrát vo svojej histórii a prešovská mestská hala po Europe opäť ožije aplauzom tisícov hrdiel. Nový album je najtvrdší a najrýchlejší v celej dlhej kariére tejto legendy a albumy ako Walls Of Jericho alebo Keeper of the 7 Keys dostali v týchto aspektoch zabrať. Dvojkopákové nárezy striedajú power metalové hymny a našlo sa aj miesto pre baladu na „skľudnenie“. Koncert skupiny bude samozrejme prierezom tvorby a zaznejú všetky zásadné hity tak, ako to bolo pred tromi rokmi v Košiciach a Bratislave, plus novinkové skladby.  Stratovarius obdobne prídu s novým albumom, avšak istoty ako Father Time, Black Diamond alebo Will the Sunrise ? a Forever budú neodmysliteľnou súčasťou ich setu. 

Najzásadnejšie skladby Helloween :
Ride the Sky, Heavy Metal (Is the Law) , How Many Tears , Future World, A Tale That Wasn´t Right, Dr.Stein, I Want Out, Keeper of the Seven Keys, Eagle Fly Free, Windmill, Where the Rain Grows, Perfect Gentleman, Power, I Can, Mrs. God, As Long As I Fall…

Viac informácií nájdete na www.epg.sk

Tlačová správa