MAYHEM chystajú nové EP, SWALLOW THE SUN ponúkajú ukážku z premiérového živáku

MAYHEM zverejnili novú skladbu. SWALLOW THE SUN zas ukážku z debutového živáku. U.D.O. vydajú nový album. BODY COUNT a AUGUST BURNS RED s novými videoklipmi.

MAYHEM

Black metalisti MAYHEM zverejnili novú skladbu „Everlasting Dying Flame“ z EP „Atavistic Black Disorder/Kommando“, ktoré vychádza 9. júla prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Spomínaná nahrávka obsahuje materiál nahratý počas štúdiovej session k aktuálnemu albumu „Daemon“. Jednu doteraz nevydanú skladbu a dve, ktoré sa objavili na albume ako bonusy. Zvyšné štyri piesne sú covermi od DISCHARGE, DEAD KENNEDYS, RUDIMENTARY PENI a RAMONES. Pre tento účel prizvali do dvoch skladieb bývalých vokalistov kapely – Messiaha a Maniaca.

Fínski doom metalisti SWALLOW THE SUN vypustili do sveta ukážku z debutového živáku „20 Years of Gloom, Beauty and Despair – Live in Helsinki“ v podobe piesne „Don´t Fall Asleep Horror – Part II“. Nahrávalo sa 26. februára 2020 v klube Tavastia v Helsinkách, kde v akustickej podobe so sláčikovým kvartetom odohrali celý album „Songs from the North II“. Ostatné skladby boli vybraté fanúšikmi, hlasovaním na sociálnych sieťach. Dátum vydania je stanovený na 30. júla prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Skupina U.D.O. oznámila, že 22. októbra jej prostredníctvom vydavateľstva AFM Records vyjde nový štúdiový album „Game Over“. Novinka ponúkne celkovo 16 skladieb.

Rap metalová formácia BODY COUNT sa hlási o slovo s druhým fanúšikovským videoklipom k songu „The Hate Is Real“. Fanúšikovia boli požiadaní, aby vytvorili vlastné videá s tým, že najlepšia práca bude vybraná ako sprievod ku skladbe reagujúcej na osobnú a systémovú nenávisť. Autorom nižšie priloženého videa je nemecký filmár Joerg Harms. Skladba pochádza z aktuálnej dosky „Carnivore“.

Kapela AUGUST BURNS RED natočila nový videoklip ku skladbe „Bloodletter“ zo stále aktuálneho albumu „Guardians“.