CAVALERA CONSPIRACY ZVEREJNILI PRVÝ SONG Z NOVÉHO ALBUMU

Cavalera Conspiracy zverejnili prvý song. Cradle of Filth natočili živý klip k druhému singlu z aktuálneho albumu. Pain dokončujú nahrávanie nového albumu a zverejňujú potvrdené letné festivaly, na ktorých vystúpia.
Cavalera Conspiracy zverejnili prvú skladbu z pripravovanej novinky Blunt Force Trauma. Rovnomennú skladbu nájdete pod dnešnými novinkami. My ešte dodáme, že novinka od bratov Cavalerovcov vyjde 28. marca ako klasické CD, ale aj v balení DVD.

Cradle of Filth zvolili ako druhý singel z aktuálneho albumu Darkly, Darkly Venus Aversa v podarí druhú skladbu One Foul Step From the Abyss. Kapela spravila z tejto skladby aj živý záznam, ktorý si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Druhá kapela Petra Tägtgrena Pain pomaly, ale isto dokončuje práce na novom albume. V oficiálnej správe kapely stojí, že sa členovia Pain nevedia dočkať až budú môcť zahrať nové songy naživo. Pain zatiaľ potvrdili dve vystúpenia na leto. V Lete sa predstavia vo Fínsku a na belgickom festivale Graspop Metal Meeting. Ďalšie vystúpenia sú v štádiu riešenia.