Novinkový blok: LACUNA COIL, DEMONICAL, LORDI, ARCHSPIRE, TSJUDER a ďalší

LACUNA COIL prispeli skladbou na podporu stolnej hry. Zmena v zostave DEMONICAL. LORDI, ARCHSPIRE a AD INFINITUM s novými videoklipmi. THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA zverejnili nový singel. TSJUDER vydajú nový album. BONFIRE znovu nahrali prvé tri albumy.

LACUNA COIL

Talianska skupina LACUNA COIL prispela novou piesňou „Never Dawn“ ku crowdfundingovému projektu stolnej hry „Zombicide: White Death“. Kapela bola v rámci kampane aj pretvorená do herných figúrok.

Švédi DEMONICAL predstavili Charlieho Fryksella ako nového vokalistu a zároveň aj nové EP „Into Victory“. „S vydaním Into Victory vítame Charlieho Fryksella ako nášho nového speváka. Ako nezastaviteľná sila sa budeme posúvať smerom k novým väčším cieľom a toto EP je ďalším krokom na tejto ceste,“ uvádza skupina v oficiálnom vyhlásení. Spomínané EP, ktoré vyšlo v piatok 31. marca, obsahuje novú titulnú skladbu a cover „Somebody Put Something In My Drink“ od RAMONES.

Metalové monštrá LORDI natočili nový videoklip ku skladbe „Dead Again Jayne“ z čerstvo vydanej štúdiovky „Screem Writers Guild“.

Technickí death metalisti ARCHSPIRE predstavili k 1. aprílu svojský videoklip ku skladbe „Bleed the Future“ z rovnomennej dosky. Začiatkom tohto roka kapela vyzbierala viac ako 81 000 dolárov na produkciu „najšialenejšieho death metalového videoklipu všetkých čias“. ARCHSPIRE oznámili, že budú spolupracovať s rôznymi tímami špeciálnych efektov a vznikajúcou technológiou pre toto nové hudobné video, ktoré by mali čoskoro zverejniť.

Švédska formácia THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA predstavila nový singel „The Sensation“, ktorý podporila aj videoklipom.

Nórski black metalisti TSJUDER vydajú 23. júna prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist nový album „Helvegr“. Ako prvá ochutnávka z neho je k dispozícii klipovka „Gods of Black Blood“.

Symfonici AD INFINITUM natočili nový videoklip ku piesni „Eternal Rains“ spred pár dňami vydanej radovky „Chapter III – Downfall“.

Hard rockeri BONFIRE znovunahrali prvé tri albumy „Don’t Touch the Light“ (1986), „Fire Works“ (1987) a „Point Blank“ (1989), aby mohli 22. septembra vyjsť prostredníctvom vydavateľstva AFM Records na streamovacích platformách, CD a LP. Nižšie si môžete vypočuť vynovenú skladbu „S.D.I.“ z debutu „Don’t Touch the Light“.