Súťažíme o lístky na festival Rock pod Kameňom: Potešíme dvoch z vás, ako na to?

Nabité festivalové leto je už tu. Parádnych akcií je veľa a istotne sa nebude dať ísť na každú. Veľmi dobre je obsadený Rock pod Kameňom v Snine. Ponúkame vám súťaž o 2 lístky na tento festival.

WITHIN TEMPTATION, DORO, PRIMAL FEAR, RAGE, DIRKSCHNEIDER a mnohí ďalší sú len zlomkom kapiel, ktoré vystúpia od 4. do 6. augusta v Snine na štrnástom ročníku festivalu Rock pod Kameňom. Organizátori nám do súťaže pre vás venovali 2 vstupenky na tento festival. Preto neváhajte a zapojte sa do tejto jedinečnej súťaže. Nebudete to mať však až tak úplne jednoduché!

B93ED4E5-249B-4C1B-BDD7-623C3228A789

Rock pod Kameňom

Do piatku 29. júla, bude treba odpovedať na 5 súťažných otázok. Ale pozor, to nebude jediné. Spolu s odpoveďami nám napíšte do mailu aj dôvod, prečo chcete vyhrať lístky na tento festival.

Súťažné otázky:
1, Najväčším menom v zostave 14. ročníka sú nepochybne WITHIN TEMPTATION. Najznámejšie a veľmi uznávané dvd „Black Symphony“ od tejto kapely vyšlo v roku 2008. V ktorom meste sa natáčal záznam z tohto koncertu?
2, Udo Dirkschneider sa preslávil v legendárnej formácii ACCEPT. Avšak už v časoch jeho pôsobenia v tejto kapele si vytvoril aj svoju formáciu U.D.O.. Koľko štúdiových albumov od jej vzniku v roku 1987 vydal?
3, V Snine sa predstaví aj nemecké trio RAGE. Napíšte nám mená nových dvoch členov, ktorých si k sebe prizval vlani Peavy Wagner a nahral s nimi aktuálnu novinku „The Devil Strikes Again“.
4, Spevák Ralf Scheepers z PRIMAL FEAR, pôsobil pred touto skupinou ešte v jednej populárnej nemeckej formácii, taktiež ako spevák. V ktorej?
5, Počas 14 rokov akcie, navštívilo festival mnoho zvučných hudobných mien. V ktorom roku navštívil sninské rybníky projekt Tobiasa Sammeta AVANTASIA?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: RPK 2016. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do piatku 29.júla 2016 do 12:00. Mená výhercov zverejníme ešte v ten istý deň buď na našom webe alebo našom facebooku a budeme ich kontaktovať mailom, preto nás pozorne sledujte.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.