PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME ALESTORM

Škóti Alestorm zverejnili podrobnosti o pripravovanom albume. Matt Sorum dokončil mix albumu speváčky Cherie Currie. Brazílčania Almah začnú v máji nahrávať tretí album. John Petrucci prezradil, že Dream Theater stále tvrdo pracujú na novom albume. Festival Brutal Assault zverejnil ďalšie tri kapely. Na záver vám ponúkame pozvánku na Obscene Extreme, ktorá je vo forme videotraileru.
Škótska folk/power metalová kapela Alestorm sa pripravuje na vydanie nového albumu. Tretí album v poradí dostal názov Back Through Time a vyjde 6. júna prostredníctvom Napalm Records. Album produkoval Lasse Lammert. Novinka bude obsahovať 11 nových skladieb a na limitovanej edícii bude aj jeden bonus. Artwork k novému albumu nájdete pod dnešnými novinkami.

Matt Sorum (Velvet Revolver, ex – Guns N Roses) dokončil mix nového albumu bývalej speváčky Runaways Cherie Currie. Speváčka bude mať na novinke viacero zaujímavých hostí. Slasha (Velvet Revolver, ex – Guns N Roses), Duffa McKaggana a Billyho Corgena (Smashing Pumpkins). Album by mal vyjsť koncom tohto roka.

Brazílska progressive/power kapela Almah, v ktorej pôsobia spevák Edu Falaschi a basák Felipe Andreoli z Angry, bude od 2. mája nahrávať tretí album. Očakávaná novinka by mala vyjsť niekedy v septembri.

Gitarista Joh Petrucci z Dream Theater prezradil, že kapela tvrdo pracuje na novom albume a uistil všetkých, že keď prezradia meno nového bubeníka kapely, tak s ich výberom budú všetci spokojní.

K už aj tak silnej zostave kapiel, ktoré sa predstavia na 16. ročníku festivalu Brutal Assault pribudli ďalšie tri mená. Nórski Satyricon, Kanaďania Threat Signal a Fíni Kypck.

Organizátori festivalu Obscene Extreme pripravili zaujímavý video trailer ako upútavku na tohtoročný festival. Video nájdete pod dnešnými novinkami. Bez zvuku, ale aj tak stojí za pozretie.

 

Odporúčané články