NOVÉ KLIPY OD THE DILLINGER ESCAPE PLAN A DEMONICAL

Dnes vám ponúkneme dva videoklipy od kapiel The Dillinger Escape Plan a Demonical. Black Label Society posúvajú vydanie unplugged albumu o týždeň. Ghost Brigade dokončili práce na novom albume. Axl Rose pripravoval po vokálnej stránke na novú rolu Toma Cruisea. Tarja Turunen si zaspieva duet s Jyrkim z The 69 Eyes. Dekapitator vydajú v reedícii album z roku 1999. Steelwing pracujú na druhom albume.
The Dillinger Escape Plan nahrali nový videoklip na skladbu Gold Teeth On A Bum, ktorý sa nachádza na aktuálnom albume Option Paralysis. Videoklip sa nahrával v Taliansku na jeseň minulého roka. Klip režíroval Salvatore Perrone. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Dnes vám ponúkame aj ďalší klip, ktorý je od švédov Demonical. Klip je na skladbu Ravenous z pripravovanej novinky Death Infernal, ktorá vyjde už tento piatok 15. apríla.

Black Label Society posúvajú vydanie unplugged albumu The Song Remains Not the Same z pôvodného dátumu 3. mája na 10. mája. Album vydá vydavateľstvo Entertainment One Music.

Fínska kapela Ghost Brigade dokončila práce na treťom štúdiovom albume Until Fear No Longer Defines Us. Novinka by mala vyjsť koncom tohto leta a vydá ju label Season of Mist.

Zaujímavá správa prišla zo sveta filmu. Hollywoodsky herec Tom Cruise sa pripravuje na rolu starnúceho hudobníka, ktorého sláva je dávno už len minulosťou. Postavu Staceyho Jaxxa bude hrať vo filme Rock of Ages, čo bude vlastne filmovou adaptáciou broadwayského muzikálu. Na túto rollu ho po hlasovej stránke pripravoval Axl Rose. Film bude takou love story spojený s hudbou 70 – tych a 80 – tych rokov. Vo filme sa objaví hudba Pat Benatar, Bon Jovi, Journey alebo Twisted Sister.

Počas veľkonočnej nedeli sa chystá na fínskej MTV zaujímavý duet. Tarja Turunen vystúpi spoločne so spevákom The 69 Eyes Jyrkim. Duet si zaspievajú v relácii Idols Tekee Hyvää.

Thrasheri z Bay Area Dekapitator znovu vydajú album We Will Destroy…You Will Obey z roku 1999. Reedícia by mala vyjsť niekedy v lete prostredníctvom Relapse Records.

Švédi Steelwing momentálne pracujú na druhom albume. Zatiaľ bezmennú novinku začne kapela nahrávať na konci leta.