METALLICA zverejnila ako natáčala nový klip, KORN majú live video, Gothoom zverejnil prvé kapely

METALLICA zverejnila zábery z natáčania videoklipu. KORN zas live video. Festival GOTHOOM zverejnil prvé kapely. Informácie hlásia aj SAXON, SUICIDAL TENDENCIES, DISTURBED a ALTER BRIDGE.

metallica-2016

METALLICA

METALLICA zverejnila zábery ďalšie zo zákulisia natáčania videoklipu ku skladbe „Hardwired“. Spomínaný song pochádza z ich chystanej štúdiovky „Hardwired…To Self-Destruct“, ktorá vyjde 18. novembra.

Nu-metalisti KORN vypustili live video k piesni „Rotting in Vain“, ktoré sa nahrávalo v júli na festivale Chicago Open Air, kde po prvýkrát kapela zahrala túto pieseň naživo. Túto skladbu nájdete na ich novom albume „The Serenity of Suffering“. Ten oficiálne vychádza 21. októbra prostredníctvom Roadrunner Records.

Už je to viac ako mesiac, čo sa zavreli brány tohtoročného Gothoomu. Fotky, videá, reportáže, ale hlavne spomienky vám môžu pripomínať, čo sa na ňom dialo, no treba sa už pozerať dopredu do budúcnosti nášho-vášho festivalu. A tam už svieti termín 20. júl 2017. Vtedy začne už jeho 8. pokračovanie. Je teda najvyšší čas začať so zverejňovaním jeho ctených hostí. „Dnes to rozbehneme z ostra zahraničným trojlístkom skúsených kapiel. Tak teda, privítajte KRISIUN. Títo brazílski vyznávači nekompromisného death metalu už patria k tým, ktorí zaokrúhlili zbierku vydaných albumov na desať kusov. Po celý čas neuhli z nastúpenej cesty a aj preto si vydobyli silné miesto na celosvetovej extrémnej scéne. Aby toho nebolo málo, pridáme ďalšiu smrtiacu legendu. MORGOTH to ťahajú už od roku 1987, aj keď si dali niekoľkoročnú pauzu. Tá však skôr iba dopomohla k získaniu kultového statusu. Ten iba potvrdzujú svojím skvelým ponávratovým albumom „Ungod“. Aj tento rok budeme pokračovať v tradícii black metalového dňa a jeho prvým zástupcom budú naši severní susedia z kapely MGŁA. Toto poľské duo zasiahlo veľké množstvo fanúšikov najmä svojim najaktuálnejším počinom „Exercises in Futility“, kde sa v šestici nepomenovaných skladieb spájajú tie najlepšie elementy temného metalového žánru. Rozbehli sme sa na našej ceste k ďalšiemu festivalu a bude sa už iba pridávať. KRISIUN, MORGOTH a MGŁA na Gothoome 2017!,“ uviedli organizátori festivalu.

Heavy metalisti SAXON vydajú 23. septembra prostredníctvom UDR Music live album s názvom „Let Me Feel Your Power“. Tento kúsok vyjde ako DVD/2CD, Blu-ray/2CD a aj ako deluxe vinyl. Materiál sa nahrával v Mníchove (november 2015), v Brightone (január 2016) a bonusové materiály sú zo šou v Chicagu (september 2015). Nižšie nájdete aj ukážku v podobe skladby „Wheels of Steel“.

Thrash/hardcore/punkoví veteráni SUICIDAL TENDENCIES zverejnili krátku ukážku ich nového songu „Happy Never After“ z chystanej radovky „World Gone Mad“, ktorá vyjde 30. septembra.

Američania DISTURBED majú nové lyric video ku skladbe „Open Your Eyes“ z ich aktuálnej radovky „Immortalized“.

Formácia ALTER BRIDGE sa prezentuje novým videoklipom ku piesni „Show Me a Leader“, pochádzajúcej z ich novinky „The Last Hero“. Tá vyjde 7. októbra prostredníctvom Napalm Records.