KREATOR a SEPULTURA vydajú v januári nové albumy. Novinky hlásia aj VADER alebo LEPROUS

KREATOR a SEPULTURA majú detaily o nových albumoch. VADER zverejnili nový song. LEPROUS majú ukážku z ich prvého DVD. Ďalšie informácie hlásia aj DEVILMENT a BATUSHKA.

kreator-2016

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR oznámili, že ich nová štúdiovka „Gods of Violence“ vyjde 27. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records a obsahovať bude 11 skladieb. Zároveň zverejnili artwork, o ktorý sa postaral Jan Meininghaus. Ešte dodáme, že úlohy producenta a mixovania sa zhostil Jens Bogren a o mastering sa postaral Tony Lindgren.

kreator-gods-of-violence

Artwork „Gods of Violence“

Brazílska legenda SEPULTURA vydá 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „Machine Messiah“. Muzikanti z neho ponúkajú novú skladbu „I Am the Enemy“ prostredníctvom záznamu z festivalu Rock Concha v Salvadore (čas 28:00). Ešte dodáme, že nová štúdiovka je inšpirovaná robotizovaním našej spoločnosti a producentsky sa na nej podieľal Jens Bogren.

sepultura-machine-messiah

SEPULTURA – Machine Messiah

Poľskí death metalisti VADER ponúkajú k vypočutiu novú skladbu „Angels of Steel“ z ich novej radovky „The Empire“. Tá sa na pulty predajní dostane už o pár dní (4. novembra) vďaka Nuclear Blast Records.

Prog metalisti LEPROUS vypustili do sveta ukážku z ich vôbec prvého DVD „Live At Rockefeller Music Hall“ v podobe piesne „Slave“. DVD, ktoré sa natáčalo 4. júna tohto roka v Oslo, oficiálne vychádza 25. novembra prostredníctvom InsideOut Music.

Formácia DEVILMENT na čele s Danim Filthom (CRADLE OF FILTH) natočila nový obrazový materiál k songu „Hitchcock Blonde“, pochádzajúceho z ich nového albumu „II – The Mephisto Waltzes“, ktorý vyjde 18. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Tajomné poľské zoskupenie BATUSHKA sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Yekteníya IV Milost“ z debutovej nahrávky „Litourgiya“. O réžiu a animáciu klipu sa postaral Zev Deans.