KORN dokončili písanie nového materiálu, celovečerný film o KISS by mal priniesť Netflix

KORN dokončili písanie nového materiálu. Film o KISS zrejme na Netflixe. BLACK LABEL SOCIETY vydali zberateľský box set. DEFTONES s novým klipom. SAXON dokončujú nový album. MR.BUNGLE vydajú nový živák. SNĚŤ zas debutový album. OF MICE & MEN s novým singlom.

KORN

Jonathan Davis, líder skupiny KORN, prezradil pre časopis Kerrang!, že využili pauzu spôsobenú koronavírusom na prácach na novej hudbe. „Práve sme skončili s písaním materiálu,“ povedal. „Kapela je na rôznych miestact, je to ako Boží čin, ktorých nás všetkých dá dokopy, aby sme čokoľvek robili spoločne. Musíme to všetko naplánovať. Som si istý, že existuje veľa ďalších kapiel, ktoré tiež môžu vydať novú hudbu. A medzitým, poďme von, hrajme naživo a bavme sa,“ doplnil Davis.

Podľa webu deadline.com by mala pripravovaný film o kapele KISS priniesť streamovacia služba Netflix. Snímok s názvom „Shout It Out Loud“ bude režírovať nórsky režisér Joachim Rønning. Pred viac ako rokom, prezradil gitarista Tommy Thayer, že sa taktiež pracuje na „definitívnom“ dokumente, ktorý bude obsahovať raritné materiály od fanúšikov.

BLACK LABEL SOCIETY vydali vinylový box set „None More Black“, ktorý v remastrovanej podobe obsahuje všetkých 12 štúdiových nahrávok. Pri tejto príležitosti natočili unboxing video a aj videoklip k piesni „Blind Man“ z albumu „Catacombs of the Black Vatican“ z roku 2014.

Kapela DEFTONES sa prezentuje novým videoklipom k piesni „Ceremony“ z aktuálnej nahrávky „Ohms“.

Veteráni SAXON dokončujú nový album. Vokalista Biff Byford prezradil, že v nasledujúcich týždňoch ho bude producent Andy Sneap mixovať. Pracovné názvy novej dosky sú zatiaľ „Carpe Diem“ a „The Pilgrimage“. Ešte dodáme, že novinka nevyjde skôr, ako vo februári 2022, aby sa kapela mohla následne vydať na turné. Prvú ochutnávku je možné očakávať na konci tohto roka.

Kalifornská formácia MR.BUNGLE vydá 11. júna prostredníctvom vydavateľstva Ipecac Recordings nový živák „The Night They Came Home“. Pôjde o záznam halloweenskeho online koncertu z minulého roka, kde odohrali skladby z aktuálneho albumu „The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo“. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Bungle Grind“.

Českým old school death metalistom SNĚŤ vyjde 14. mája prostredníctvom vydavateľstva Blood Harvest debutový album s názvom „Mokváni v okovech“. Ako prvá ochutnávka poslúži skladba „Folivor“, podporená aj obrazovým materiálom.

Metalcoristi OF MICE & MEN zverejnili nový singel „Bloom“ z rovnomenného EP, ktoré vyjde 28. mája prostredníctvom vydavateľstva SharpTone Records.