ICED EARTH VYDAJÚ NOVÉ DVD, TRAILER KU VÝBEROVKE IRON MAIDEN

ICED EARTH vydajú zaujímavé DVD, o ktorom zverejnili podrobnosti. IRON MAIDEN zverejnili trailer ku včera vydanej výberovke. TRIVIUM zverejnili názov nového albumu. THREAT SIGNAL sa chystajú nahrávať nový album. LOCH VOSTOK vydajú nový album v septembri.
ICED EARTH sa chystajú 27. júna vypustiť do sveta nové DVD nazvané Festivals of the Wicked. DVD bude netradične obsahovať tri plné „headliner show“, čo znamená, že budete môcť túto kapelu sledovať na pódiu viac ako 6 hodín. Okrem toho bude DVD obsahovať aj množstvo fotografií ICED EARTH od uznávaného Rossa Halfina a taktiež budú mať fanúšikovia k dispozícii aj 90 minútový dokumentárny film o kapele. Pod novinkami nájdete artwork k tomuto zaujímavému DVD.

IRON MAIDEN zverejnili trailer ku chystanej kompilácie Best Off nazvanej From Fear To Eternity, ktorá bude mapovať ich najväčšie hity v období rokov 1990 až 2010. From Fear To Eternity sa nachádza v obchodoch od včera. Videotrailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Američania TRIVIUM zverejnili názov očakávaného albumu. Novinka sa teda bude volať In Waves a podľa všetkého by mala vyjsť 9. augista prostredníctvom Roadrunner Records. In Waves bude piatym albumom kapely.

Kanaďania THREAT SIGNAL sa chystajú nahrávať tretí album s Chrissom Harrisom alias Zeussom, ktorý spolupracoval napríklad aj s kapelami CHIMAIRA, HATEBREED, ALL THAT REMAINS. Kedy by mala novinka vyjsť zatiaľ nie je známe.

Švédi LOCH VOSTOK sa upísali vydavateľstvu ViciSolum Productions na vydanie troch albumov. V poradí štvrtý album Dystopium im vydá nový label 23. septembra. Kapela sa ešte vlani rozišla s basákom Tomasom „Tymom“ Jonssonom, ktorého nahradil Jimmy Mattsson z kapely PLANET RAIN.