MORNA, ESCHATON a TERRESTRIAL CHAOS predvedú svoje umenie v dvoch slovenských mestách

Na konci chladného februára bude v Košiciach a Banskej Bystrici vystupovať metalové úderné trio v zložení MORNA, ESCHATON a TERRESTRIAL CHAOS.

MORNA (Sk – Nová Dubnica) – progressive death metal
ESCHATON (Sk – Ružomberok) – death/black metal
TERRESTRIAL CHAOS (Sk – Bratislava) – experimental metal

Piatok 24.2.2017, Košice – Collsseum
Sobota 25.2.2017, Banská Bystrica – RC Tartaros

Štart oboch koncertov: 20:00, vstupné: 5 eur (iba na mieste)

Veríme, že ani zima nedokáže odradiť fanúšikov mocného a chladného kovu od návštevy týchto dvoch koncertov. Slovenský metal je silný, o tom sa môžete prísť presvedčiť na vlastné oči a uši. Presne o ôsmej hodine večer sa otvorí portál z hlbín terestriálneho chaosu a vyvrhne na pódium démonov, ktorí vám ukážu o čom je poézia experimentálnej dekadencie.

Ozubené kolesá sa ale krútia v mašinérii času neúprosne ďalej. Do pazúrov zúriacej apokalypsy vás uvrhne ružomberská skupina ESCHATON. Bude prezentovať svoj debutový album s názvom „Ultimum Exitium“ (posledné zničenie), ktorý vychádza pod hlavičkou SMA (Slovak Metal Army) vo forme digipacku a CD 27.1. 2017.

Šťastlivci, ktorí to prežijú, sa môžu tešiť na konečný návrat svojich telesných schránok do zemského prachu, pretože nastúpi skupina MORNA. Títo víťazi Radio Head Awards 2015 vám predstavia svoj nefalšovaný progresívny death metal. Kapela má na svojom konte dva albumy, ktoré svojou zručnosťou, atmosférou a dynamickou vyváženosťou hudobnej zložky očarili nejedného recenzenta.

FB Event Košice
FB Event Banská Bystrica

Plagát ku koncertu v Košiciach

Plagát ku koncertu v B. Bystrici

Tlačová správa