Piatkový novinkový blok: Čerstvé info hlásia RAMMSTEIN, ARCH ENEMY, OBITUARY, HAMMERFALL a ďalší

RAMMSTEIN a ARCH ENEMY zverejnili trailery na nové DVD.  OBITUARY zas novú skladbu. HAMMERFALL s novým lyric videom. WALLS OF JERICHO a THE AGONIST majú nové videoklipy. Steve Misik & Co vydali debutový album.

RAMMSTEIN

Nemci RAMMSTEIN zverejnili trailer (TU) na ich nové DVD s názvom „Paris“. Materiál sa natáčal v roku 2012 v terajšej AccorHotels aréne v Paríži počas turné „Made in Germany“. Dátum vydania zatiaľ nie je známy.

Melodic death metalová formácia ARCH ENEMY vypustila do sveta trailer na nové DVD „As the Stages Burn!“. Spomínaný materiál vyjde 31. marca prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records a obsahovať bude vystúpenie z festivalu Wacken Open Air 2016.

Death metaloví veteráni OBITUARY zverejnili novú skladbu „Sentence Day“ pochádzajúcu z ich nového albumu „Obituary“, ktorý vyjde 17. marca prostredníctvom Relapse Records.

Švédska formácia HAMMERFALL má vonku nové lyric video k songu „Built to Last“. Ten nájdete na ich rovnomennej štúdiovke, vydanej v novembri minulého roka.

Hardcorová smečka WALLS OF JERICHO má nový obrazový materiál k piesni „Forever Militant“ z ich aktuálnej radovky „No One Can Save You From Yourself“.

THE AGONIST sa prezentujú novým videoklipom ku cover skladbe „Take Me To Church“ od írskeho muzikanta Hoziera. Cover je súčasťou limitovanej edície ich zatiaľ poslednej nahrávky „Five“.

Kapela Steve Misik & Co. známa skôr v zahraničí ako na domácej scéne, vydala svoj debutový album „Schizoemphatic“ v decembri 2016, a plánuje ho prezentovať na jar 2017 koncertmi aj na domácej scéne. Na oficiálnej stránke kapely (TU) môžete nájsť kompletné info, fotky, videá, najnovšie správy, termíny koncertov a voľné vstupenky! Kto sa zapíše do mailing listu obdrží zdarma skladbu z albumu podľa vlastného výberu. (Je možné si vypočuť album aj zdarma priamo na webe.) Prví 20 subscriberi do mailing listu obdržia okrem skladby aj posledné číslo česko-slovenského časopisu RockHard, ktorému kapela poskytla rozhovor. Na albume spolupracovali aj zahraniční hostia, v skladbe „Shadows“, ktorá je crossoverom exotického flamenca, metalu a eastern folku. Na cajon a palmas v nej zahral španielsky rodák z Cordoby Francisco Jimenez. V akustickej skladbe „May“ zahrala saxofonistka Felicity z ostrova Fuerteventura. Hudba Steve Misik & Co. je založená na koncepte spojiť rôzne žánre, rôzne imaginárne svety a fantázie v každej skladbe, ale udržať si pritom svoju vlastnú tvár. Texty poukazujú na problémy civilizácie spoločnosti a duševný svet moderného človeka. Grafickému stvárneniu albumu dominuje chobotnica s čelenkou z pier. Vyjadruje blízky vzťah k prírode a symbolizuje zároveň slobodu vychádzajúcu z rôznych starodávnych filozofií, ktoré zapôsobili aj pri vytváraní niektorých textov na nahrávke. – Tlačová správa

Steve Misik & Co. – Schizoemphatic